Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na vlasy - používat každý den?

Od: joolie* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám doma takovou březovou vodičku na hydrataci mastnějších vlasů, a je tam napsáno že se má KAŽDÝ DEN vmasírovat do pokožky hlavy a vlasů. Možná ale nepočítali s tím, že si vlasy nemyju úplně každý den... Myslíte, že když myju hlavu každé tři dny, mám přípravek používat opravdu každý den, nebo jen po umytí? Díky za rady :)

P.S. přípravek je od značky Balea

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

katuska*
hodnocení

0x

Tak pokud je to vodička a ne olejíček, tak asi ano. Třeba týden si to dávej každý den a pak pomale začni ubírat, jednou za dva, jednou za tři dny. Já to takto dělala s regenerací na vlasy, která se má používat také každý den.

hankajarosova*

Ahoj, jakou kúru používáš na regeneraci vlasů a kde kupuješ?

katuska*
Ahoj, já mám od kadeřnice speciální, chodím v galerii Harfa do Klieru, oni ti tam poradí přesně na tvůj typ vlasů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]