Nejste přihlášen/a.
Někdy jsem získala dobrý recept na pracny plněné náplní se kterou se tlapky - pracny pečou ...dnes jsem těsto udělala a zdá se mi moc tučné,proto vás prosím máte někdo tento recept,kde náplnˇtvoří vesměs bílek s ořechy a žloutek s cukrem ...Nejedná se o máslovou-tukovou náplnˇpo upečení ...!
ano je to takový recept už jsem to udělala,ale neměla jsem jistotu jestli je správně...jedla jsem je od kolegyně z práce a jsou výborné dávají se dvě těsta na sebe to druhé jsou jen ořechy,žloutek,hrst mouky,rum a cukr s bílkem mírně našlehat ručně neb vidličkou ...jsou mírně rvrdé,a doufám,že změknou...
Aha, tak to jsou pracny ze dvou těst, o náplň se nejedná. Tento recept neznám, peču pracny dvoubarevné ze stuženého tuku, ty jsou taky dobré. Snad se Vám ty Vaše povedly a změknou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.