Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kolegu - plácá mě po zadku

Od: petule* odpovědí: 14 změna:

Jak mám řešit kolegu z práce co mně pořád plácá po zadku?

několikrát jsem mu řekla že mi to vadí a nedá si pokoj,

Petra

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

plácnout ho přes ksicht... a pořádně

hodnocení

5x

Kolegyně měla kdysi podobný problém. Šlo o standartní situaci, kdy se to dělo jednou denně vždy při příchodu na pracoviště. Něco jako podání ruky. Vyřešila to nezvykle. Do starých riflí napíchala zevnitř připínáčky že čučely ven jen ty špice. Co vám budu povídat. Cákala z něj krev jak z vola, ale nemohl dělat nic.

kangaroo*
hodnocení

4x

Moje kamarádka to vyřešila moderně. Vzala mobil s kartou a vše si pěkně natočila včetně svojí reakce na nevhodné chování a pak pohrozila ukázáním manželce a nadřízenému a svému příteli. Ten muž podobnou reakci nečekal a neustál a dokonce krátce nato odešel z podniku. Jestli s ním nemáte žádné přátelství, tak bych to taky řešil tvrdou reakcí.

hodnocení

2x
On Vás přes zadek..Vy jeho přes hubu..a čím více tím lépe.

hodnocení

2x

Taky se mi to kdysi stalo. Starší oplzlý pán /kolega/ mě plácl. V práci, před lidmi. Já se otočila, pořádně jsem ho praštila přes ty jeho vyschlé kýty, až poskočil, a prohlásila jsem: Tak, a když můžete Vy, můžu i já, je přece rovnoprávnost.

Ostatní se chechtali, přáli mu tu ostudu a od té doby si na mě nic nedvolil. Jaga.

foo*
hodnocení

1x

nahlásit šéfovi

hodnocení

1x

Neřešte ho nijak. Když neví, jak se má chovat a chová se k Vám jako buran, plácněte mu jí také. Kam se trefíte, tam se trefíte. A s klidným hlasem bych mu řekla, ještě jednou a příště plácne můj (přítel, kamarád, manžel)..

hodnocení

0x

Je to vaše chyba, že si to necháváte líbit. Zřejmě z vás cítí, že se neumíte bránit a že si to může dovolit.Už jste mu měla dávno udělat takovou scénu, včetně písemného nahlášení nadřízenému, že by na to nezapomněl. Takhle tu budete za chvíli psát, že vás pravidelně znásilňuje ale že jste mu už řekla, že vám to vadí, ale když on si nedá pokoj..

artik*
hodnocení

0x

Jak budete řešit , když vás na ulici plácnu po zadku já?Myslím, že odpověď najdete sama

innkas*
hodnocení

0x

Jestli nepomohlo slušné upozornění, tak po dobrém to nepůjde.Můžete mu jednu vrazit nebo si stěžovat, jak vám tu už radili, ale je to tvrzení proti tvrzení,bez důkazu,šéfové se tím neradi zabývají,nechce se jim to řešit nebo to dokonce zlehčují. Jestli máte odvahu,hrábněte mu do rozkroku a ne zrovna jemně a velmi vážně dodejte příště ti ty koule vylisuju ty prasáku, nebo jen příště přitlačím.

Takový to slušně nepochopí!

majaz
hodnocení

0x

Taky bych mu jednu"lízla",jen podstatně výš než on.Až po upozornění,když by to nepomohlo.

hodnocení

0x

Proč do toho tahat šéfy, manželky, policii...? Nejsme v Americe (zatím), aby se takové drobnosti musely řešit přes úřady. Nejúčinější řešení je to nejjednoduší a nejrychlejší. Prostě mu okamžitě jednu fláknout. Když u toho budou svědci, tím lépe. Věřte, že si stěžovat nebude a že to víckrát neudělá.

olaf71*
hodnocení

0x

tak mu to oplaťte, jen místo zadku použijte tvář. tady u nás se tomu říká facka přes celou hubu

kami95
hodnocení

0x

Taky bych to řekla buď jeho manželce nebo bych ho plácla taky..přes hubu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]