Čokoládová poleva knoflíčková - ředit tukem?

Od: Datum: 08.12.13 13:55 odpovědí: 2 změna: 09.12.13 13:50
avatar

V pekařství jsem si koupila váženou čok.polevu ve tvaru knoflíčků.Paní prodavačka mi neporadila jestli ji stačí rozpustit samotnou nebo jestli k ní mám přidat tuk.Tak Vás prosím,co je lepší z tukem nebo bez tuku.Budu s ní potírat řezy na plechu.Děkuji Cesmína


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.12.13 14:30
avatar
Stačí jen rozpustit samotné ve vodní lázni. Natoč vodu do kastrolu, čokoládu dej do misky a vlož do kastrolu.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 09.12.13 13:50
avatar

resp pokud se vám s ní bude špatně pracovat tak zředit 100%tním tukem. Osobně bych ji ředil hned, je to stejná čokoláda jako každá jiná, jen v jiné formě. Takže záleží na vašem zvyku :)

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.