Nejste přihlášen/a.
Ahojte ... dostal jsem se do situace s kterou si nevím rady ...
začal jsem chodit s jednou holkou a všechno bylo super jenomže byla brzy po rozchodu a tak jsme se po hádce ( kterou jsme z části zavinili oba ale mohla za to její neschonost se rozhodnout ) dohodli že si budeme dál psát a budeme v kontaktu ale nebudeme se scházet dokud si to v hlavě neporovná jestli chce mě nebo bývalého ( tohle bylo jediné řešení které šlo "vyjednat" )
no jenomže je to ještě 1 která je spíš kamarádka i proto že je jí 13 a ta si našla tedka nějakýho kluka a i když jí rodiče bojkotují tak ho chce ...jenomže on jí moc vážně nebere ale to si nejsem jistý
a tedka jádro problému... moje "holka" je moc fajn a miluju ji ale je trochu blázen a po tom co si prožila může být nestálá ale s tou kamarádkou si zase rozumím, je hezká milá věří mi atd. a jako holka by byla rozhodně lepší jenže chce někoho jinýho zatím
a já ted nevím co dělat ... s mou holkou je to nejisté a kamarádka by ještě 2 roky potřebovala než s ní budu chodit ( nejde mi o sex ale spíš o to aby trochu vyzrála )
napadjí mě věci jako sabotovat mé kamarádce vztah a udržovat svůj a za nějaký ten čas si vybrat jenomže to může být vše jinak ... mám v tom hrozný chaos a potřeboval bych aby mi někdo řekl že to a to je blbost to nedělej ... díky
Milý Marku, to vše patří k Tvému věku, k hledání vlastní identity a vlastního názoru na svět, na mezilidské vztahy a chceš-li tak i lásky.
Sám se zmiňuješ o chaosu, z něj se nedostaneš jinak, než vlastním rozumovým a citovým dozráváním. Nechej věci tak jak jsou - to zrání pokračuje u všech a třeba se za čas budeš sám divit, jaké jsi měl nyní starosti. Je-li ta první, starší slečna co k čemu a všechno si v hlavě přebere, možná Ti to dá najevo. Když nikoli, na pilu netlač.
Prožíval jsem od jistého věku také různé myšlenky na lásku, někdy byla i nějaká kratičká schůzka do ztracena. Vážné starosti s vážnými známostmi přicházejí opravdu až když je na ně čas - a i tehdy si je každý musí vyřešit a rozhodnout už sám. Je to jeho život, jeho štěstí nebo i neštěstí, nikdo to z něj nesejme. Když si mladý člověk nedopřeje ten čas na vlastní zrání a všechno chce hned, pak mu to někde může chybět a možná také někoho učiní zbytečně nešťastným (na krátko či na dlouho).
Tak všechno dobré
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.