Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Všechny Vás zdravím. Začínám s nehty a tak bych se ráda zeptala, kterou značku gelů zvolit. Rozhoduji se mezi Expa-nails nebo Belazzi. Tak jsem byla přemlouvána na acryl systém. Tak nevím. Také bych si ráda udělala kurz, nehty už jsem si několikrát dělala sama. Díky za radu a mějte se moc fajn. Lucias
Ahoj,Belazzi si prosimtě nekupuj,je to sice levná značka ale nekvalitní...začínala jsem s ní právě kvůli dobré ceně ale to to jediné dobré. Jinak Expu můžu doporučit,pracuji s ní dlouho a je super-žádný problém.
Tak to moc děkuji za radu. Dívala jsem se do aktuálního katalogu Expa-nails. Na tomto foru jsem si všimla, že jsi radila nehet zbrousit a použít "čistič". Můžeš mi napsat, co jsi konkrétně měla na mysli? Pod čím to v katalogu najdu? Ty doporučuješ podkladovou bázi a potom miláčka? jo a poslední - kde si můžu udělat kurz na nehty, dělám si je sama, ale jednou..kdo ví, mohl by se kurz hodit. Díky moc. Lucias
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.