Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mohl bych poprosit dámskou část této poradny o radu jakou koupit žehličku na vlasy pro přítelkyni? Momentálně používá nějakou starou, popraskanou a vlasy má od ní úplně zničené. Četl jsem něco o keramických co stojí od 700, ale pak jsem našel i žehličky za 150 které mají keramický povrch. Jaké používáte a jaké by jste doporučili?
Já nedávno koupila žehličku asi za 350 Kč ...je to značka Sencor. Sama používám žehličku už pár let skoro denně a že bych měla nějak extra zničené vlasy to se říct nedá...podle mě je to individuální. Ale taky jsou žehličky přes 1000 Kč který prý "neničí" vlasy - podle mě je to úplně jedno. Akorát k tomu používat ty ochranné spreje atd...
Myslím, že žehličkou značky Rowenta, Remington či Phillips nic nezkazíte - dle mého jsou lepší než nějaká no name žehlička za stovku. Vlasy to bude ničit tak jako tak, ale asi to bude šetrnější. K tomu bych asi i skočila do kadeřnictví či drogérie a vzala bych jí masku na poškozené vlasy nebo ochranu před teplem, pokud takové produkty ještě nemá - budete z toho mít takový pěkný set.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.