Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou žehličku na vlasy

Od: pavelv* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mohl bych poprosit dámskou část této poradny o radu jakou koupit žehličku na vlasy pro přítelkyni?:) Momentálně používá nějakou starou, popraskanou a vlasy má od ní úplně zničené. Četl jsem něco o keramických co stojí od 700, ale pak jsem našel i žehličky za 150 které mají keramický povrch. Jaké používáte a jaké by jste doporučili?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

jako pánská část této poradny si myslím, že každá žehlička na vlasy ničí vlasy.

pavelv*
hodnocení

Samozřejmě, ale vymlouvat jim to přeci nesmíme :)

lejla311
hodnocení

0x

Já nedávno koupila žehličku asi za 350 Kč ...je to značka Sencor. Sama používám žehličku už pár let skoro denně a že bych měla nějak extra zničené vlasy to se říct nedá...podle mě je to individuální. Ale taky jsou žehličky přes 1000 Kč který prý "neničí" vlasy - podle mě je to úplně jedno. Akorát k tomu používat ty ochranné spreje atd...

agathexp*
hodnocení

0x

Myslím, že žehličkou značky Rowenta, Remington či Phillips nic nezkazíte - dle mého jsou lepší než nějaká no name žehlička za stovku. Vlasy to bude ničit tak jako tak, ale asi to bude šetrnější. K tomu bych asi i skočila do kadeřnictví či drogérie a vzala bych jí masku na poškozené vlasy nebo ochranu před teplem, pokud takové produkty ještě nemá - budete z toho mít takový pěkný set. :)

pavelv*
hodnocení

Děkuji,

zkusím Remngton S5500, recenze jsou v pohodě, až na pár které uvádějí, že mastí vlasy...

hodnocení

0x

sama žehličku na vlasy nepoužívám, asi před dvěmi lety jsme kupovali dceři, docela drahou, tak jsme si mysleli, že i kvalitní, ale kadeřnice ji vyvedla z omylu a řekla, že může být i levnější, ale hlavně, aby se nahřívala na vyšší teplotu, nedávno měli takovou v Lidlu, stála kolem 300 ;)

pavelv*
hodnocení

Takže čim vyšší teplota, tim lépe?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]