Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vážný vztah až po vysoké škole

Od: tobias23* odpovědí: 7 změna:

Ahoj ... mám jednoho spolužáka který je toho názoru že dokud neudělá vysokou školu nemá smysl začínát nějaký vážný vztah a že na to bude čas potom ... já si myslím že by člověk měl trénovat ( aspoň zajít na 1. a 2. rande nebo někoho sbalit na diskotéce ) i "mezi čase" ale ted mám trochu špatnou náladu tak jen tak přemýšlím jestli on vlastně nemá pravdu ... co si o tom myslíte vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží co si kdo představuje pod pojmem vážný vztah. Pokud už návštěvy rodičů a plány na společné bydlení a počet dětí, tak je to asi brzy. Pokud mačkání ruky v kině, muchlování v průjezdu a procházky spadaným listím, tak na to je čas vždy. V 15 i 50 letech.

foo*
hodnocení

0x

řekl bych že začít vztah se dá kdykoliv a s přítelkyní nemusí být denně takže čas na učení mu zbyde tak jako tak pořád skoro stejný.. pokud mu jde o tohle

greenbull*
hodnocení

0x

Já si myslím že ještě nepotkal tu pravou, protože až jí potká tak mu bude všechno putna.

tlapka*
hodnocení

0x

Jsem ve druháku, přitel ve třeťáku. Jsme spolu pět let, takže je to asi docela navážno. *smich* Vzhledem k tomu, že studujeme ve stejném městě to pro nás smysl má, ve vztahu na dálku bych asi moc spokojená být neuměla, ale někomu to vyhovovat může. :)

Proč si myslí, že to nemá cenu? To jako když potká hoku, která by se mu líbila... to se nezamiluje? To si řekne: "Echt, až za dva roky?". Nebo do toho jenom jde s tím, že to není navážno? Pak je ale fér, aby o tom věděly i dotyčné slečny a pak v tom není vůbec žádný problém. Každému to vyhovuje jinak. :)

hodnocení

0x

Já myslim, že tohle je individuální, někdo hledá už v tomto věku vážný vztah, někdo zas má jiné priority a spíš třeba jen úletaří. Takže pokud ty chceš mít v tomto věku vážný vztah, tak do toho klidně jdi, důležité je, co vyhovuje tobě.

ale je pravda, že vážný vtah většinou přijde opravdu, když to člověk nejméně čeká a nehledá, aspoň u mě to tak bylo. :D

hodnocení

0x

Každý jsme jiný.

pavelv*
hodnocení

0x

Záleží co dělá za VŠ a kolik jí věnuje času. Taky jsem byl stejného názoru, teď jsem v 5. ročníku a mám za sebou 2 roky vztahu. Na přítelkyni moc času nemám, prakticky jsme spolu jen o víkendu, bydlíme sice spolu, ale přes týden jdu do školy když ona se vrací domů a přicházim večer. Nedej bože když pak začneš pracovat na nějakém projektu, či tak něco. Hodně záleží jak ta partnerka je tolerantní a co všechno od vztahu očekává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]