Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelove nehty vs svědění

Od: nechty odpovědí: 6 změna:

dobrý den chtěla byh požádat o radu vždy když si udělám nové gelové nehty tak mě svědí konečky prstů nevíte někdo v čem dělám chybu?děkuji za vaše odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingrid*
hodnocení

0x

Tak se může projevovat alergie, takže na to dávej bacha. Přesně o tom píšou tady - xgelovenehty.cz/... . Teoreticky je možné vyzkoušet jiné přípravky, ale kdo ví, jestli pomůžou.

vomackova
hodnocení

děkuji za odpověď

kami95
hodnocení

0x

Buď alergie nebo taky plíseň..zkus si to nechat udělat od někoho jiného nebo pokud to děláš přímo ty tak všechno vydesinfikovat.. :))

jezebelll*
hodnocení

0x

Jaký používáte primer? A lepíte si tipy?

vomackova
hodnocení

děkuji za odpověď nechty si dělám doma a přípravky si odjednávám přes internet u profesionálních prodejců dříve jsem problém neměla teď se mi to stalo po druhé

ramona
hodnocení

0x

nechodit k vietnamcům používají lodní lak a ten mě způsobit kožní plísenˇs čím jsem měla 2 roky léčení ...také kamarádka něco podobného...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]