Nejste přihlášen/a.
Má vůbec nějakej smysl pěstovat vztah dál, když vím že v budoucnosti příjde zádrhel, který bude znamenat rozchod? Z mého pohledu bych to přirovnala např k tomu, že sem stoprocentě přesvědčená ,že chci děti, zatímco partner je neplodný. Jedná ovšem "jen" o to, že přítel chce po studiích nadobro opustit ČR . Já ne. Ale přece mu nechci bránit, a určitě s ním nikam nepojedu. Kdykoliv to s ním řeším, říká jen, to je zadlouho teď to neřešme. Tak co s tím?
Stalo se mi něco podobného. Přítelkyně chtěla po škole odjet z ČR ale já ne, i tak jsem s ní zůstal a k rozchodu nakonec pak stejně došlo.. jen z úplně jiného důvodu. Je jen na Váš zdali s ním chcete stále být, ale pokud jste si 100% jistá že to dál nemá cenu, pak nemá cenu to zbytečně natahovat.
Ahoj-
- proč se ptáš, když si současně - a správně.! odpovídáš.? žádná odpověď, ani žádná rada Ti Tvého přítele nenahradí - a s jeho postojem se musíš smířit - leda bys s ním chtěla jeho život sdílet. Ale - nebude to žádná "sranda" - to mi věř.
- V této souvislosti mne nějak napadá píseň Karla Gotta (omlouvám se, jsem už starší ročník) - "kdyby sis oči vyplakala - a jako moře byl Tvůj žal - nikomu tím nepomůžeš, život půjde dál... atd,,"
- Omlouvám se za tykání a zdravím. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.