Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěstovat vztah bez budoucnosti?

Od: boule2 odpovědí: 10 změna:

Má vůbec nějakej smysl pěstovat vztah dál, když vím že v budoucnosti příjde zádrhel, který bude znamenat rozchod? Z mého pohledu bych to přirovnala např k tomu, že sem stoprocentě přesvědčená ,že chci děti, zatímco partner je neplodný. Jedná ovšem "jen" o to, že přítel chce po studiích nadobro opustit ČR . Já ne. Ale přece mu nechci bránit, a určitě s ním nikam nepojedu. Kdykoliv to s ním řeším, říká jen, to je zadlouho teď to neřešme. Tak co s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

3x

Stalo se mi něco podobného. Přítelkyně chtěla po škole odjet z ČR ale já ne, i tak jsem s ní zůstal a k rozchodu nakonec pak stejně došlo.. jen z úplně jiného důvodu. Je jen na Váš zdali s ním chcete stále být, ale pokud jste si 100% jistá že to dál nemá cenu, pak nemá cenu to zbytečně natahovat.

hodnocení

3x

Pokud již nyní víte, že přítel má jiné plány a priority než Vy, pak záleží na tom, co chcete Vy. Vztah, který má budoucnost a tím pádem tento ukončit, nebo vztah, ve kterém víte, že je Vám hezky nyní, užít si to pěkné a budoucnost prostě neřešit dopředu...

hodnocení

0x

Vidím to podobně jako foo. Pokud chce přítel po studiích odejít, co s takovým vztahem? Raději se porozhlédněte po nějakém perspektivnějším příteli, který vás bude mít rád tak, že by vás neopustil.

hahanaj*
hodnocení

0x

Po rozumné dohodě bych vztah ukončila, proč pěstovat něco- co nemá budoucnost a víte to oba.

hodnocení

0x

Pokud takhle mluví, tak buď vás zatím chce jen využívat, nebo si myslí že vy nebo on časem ze svého stanoviska ustoupíte.

madla*
hodnocení

0x

Jestli máte partera ráda a je vám s ním dobře, užívejte si s ním každý den, řešte to až to nastane. Ono se může stát, že si to rozmyslí, nebo ho to přestane samo bavit, nikdy nevíte co se stane za rok za dva.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj-

- proč se ptáš, když si současně - a správně.! odpovídáš.? žádná odpověď, ani žádná rada Ti Tvého přítele nenahradí - a s jeho postojem se musíš smířit - leda bys s ním chtěla jeho život sdílet. Ale - nebude to žádná "sranda" - to mi věř.

- V této souvislosti mne nějak napadá píseň Karla Gotta (omlouvám se, jsem už starší ročník) - "kdyby sis oči vyplakala - a jako moře byl Tvůj žal - nikomu tím nepomůžeš, život půjde dál... atd,,"

- Omlouvám se za tykání a zdravím. Marcela.

hodnocení

0x

Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko.

kami95
hodnocení

0x

Třeba nikam nakonec neodjede..a pokud ano, zeptala bych se ho, když ti říká že tě miluje, proč tě tu chce nechat? A stejnou otázku si polož ty..myslíš, že je to partner se kterým by jsi chtěla být po zbytek života když nejsi ochotna se kvuli němu stěhovat?

hodnocení

0x

položte si otázku co vám tento vztah dává a co bere. Nakonec rozhodnutí je stejně na vás. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]