Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uvařené zelí - co s ním?

Od: lilisi odpovědí: 6 změna:

Zdravím, dělala jsem zelné závitky a dost zelí mi zbylo.
Hlávka je uvařená (aby se mi listy lépe loupaly, za syrova to nešlo) a je jí velký kus.
Co s tím? Je škoda ji vyhodit.

Díky.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

3x

můžeš udělat karbanátky a přidat nakrájené listy nebo upéct zelníky, taky klidně spotřebovat jako nakrájené a ochucené zelí jako přílohu k masu a knedlíkům

hujer123*

Já mám docela chuť na zelňačku.

 

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokrájet a normálka na cibulku se slaninou a dodělat jako přílohové.

 

uska*
hodnocení

0x

Pokrájet, přidat cibulku, slaninu a dodělat jako přílohové zelí. Pokud teď na zelí nemáte chuť, tak hotové strčit do mrazáku.

 

jabraka*
hodnocení

0x

nakrájet,dát do sklenic a zavařit,.Dělám to zcela běžně.

JABRAKA

sara111*

zavarit ve sklenicich? jak dlouho?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]