Uvařené zelí - co s ním?

Od: Datum: 01.12.13 12:47 odpovědí: 6 změna: 02.12.13 23:33

Zdravím, dělala jsem zelné závitky a dost zelí mi zbylo.
Hlávka je uvařená (aby se mi listy lépe loupaly, za syrova to nešlo) a je jí velký kus.
Co s tím? Je škoda ji vyhodit.

Díky.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 01.12.13 12:56
avatar

Pokrájet a normálka na cibulku se slaninou a dodělat jako přílohové.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.12.13 12:56

můžeš udělat karbanátky a přidat nakrájené listy nebo upéct zelníky, taky klidně spotřebovat jako nakrájené a ochucené zelí jako přílohu k masu a knedlíkům

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 01.12.13 13:13

Já mám docela chuť na zelňačku.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: uska®
Datum: 01.12.13 13:24

Pokrájet, přidat cibulku, slaninu a dodělat jako přílohové zelí. Pokud teď na zelí nemáte chuť, tak hotové strčit do mrazáku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.12.13 17:33
avatar

nakrájet,dát do sklenic a zavařit,.Dělám to zcela běžně.

JABRAKA

Ohodnoceno: 0x
 
Od: sara111*
Datum: 02.12.13 23:33

zavarit ve sklenicich? jak dlouho?

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.