Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čínský zelný salát

Od: jezevecvarny odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem,

nevíte někdo čirou náhodou jak udělat takovej ten klasickej čínskej zelnej salát, co dostanete vždycky jako pidi porci na okraj talíře, když si v čínský hospodě dáte oběd? Nemyslim klasickej čínskej zelnej salát s jidášovo uchem a chilli papričkama, ale jenom takový to najemno nakrájený zelí s mrkví ve sladkokyselým nálevu. Už jsem vyzkoušel milion postupů a prošel miliardu internetovejch stránek, ale nějak se nedaří... Oni prostě musí mít nějakej fígl!

Moc děkuju všem za jakejkoliv tip. Mějte kráááásnej víkend!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já sice nejsem žádný velký kuchař ale co tam přidat na konec trochu majonézy či tatarky a promíchat to ...? ...

jezevecvarny
hodnocení

Tohle je úplně bez majonézy... :(

hodnocení

0x

To by měl být on,také ho dělávám*hej* recepty.cz/...

jezevecvarny
hodnocení

Pámbů ti to voplať... :))

Ale běda jak bude taky hnusnej! :)

jezevecvarny
hodnocení

Ale rozhodně to zkusím. Hned! A dám vědět!

TISÍCERÉ DÍKY !

Rádo se stalo*hej*A Pán Bůh mně to již oplatil,na dětech:-D

doplněno 29.11.13 13:07:

Vědět určitě dej,jsem zvědavá,jaký jsi kulinář:-D

Nevim co myslíš, u nás číňani salát s mrkví jako přílohu nedávají ale nemyslíš náhodou kim-či takový to jak v M.A.S.H. 4077 korejci zakopávali na dva měsíce do země? To by ti u nás asi v zemi tak dlouho nevydrželo. Tady je to samý zlatokop, tunelář a kabelokop :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]