Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
nevíte někdo čirou náhodou jak udělat takovej ten klasickej čínskej zelnej salát, co dostanete vždycky jako pidi porci na okraj talíře, když si v čínský hospodě dáte oběd? Nemyslim klasickej čínskej zelnej salát s jidášovo uchem a chilli papričkama, ale jenom takový to najemno nakrájený zelí s mrkví ve sladkokyselým nálevu. Už jsem vyzkoušel milion postupů a prošel miliardu internetovejch stránek, ale nějak se nedaří... Oni prostě musí mít nějakej fígl!
Moc děkuju všem za jakejkoliv tip. Mějte kráááásnej víkend!
Rádo se stalo
A Pán Bůh mně to již oplatil,na dětech![]()
Vědět určitě dej,jsem zvědavá,jaký jsi kulinář![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.