Nejste přihlášen/a.
Dejte mi nějaký tip na parfém pro zralou ženu (50let). něco ne moc těžkého,zajímavou pěknou nevtíravou vůni.
díky
Mě bude brzy 50 let a mám ráda parfém La Rive Women. Dostala jsem ho v loni k vánocům a jsem velice spokojená. Kupuju si už jen ten.
ještě posílám odkaz darr.cz/...
Volit jako dárek parfém, pokud nevíte, jaký (značku, typ)přesně žena používá, je velmi riskantní.Sama bych si nepřála dostat parfém, který kupující vybere na rady někoho, nebo dle sám sebe.Podle sebe mohu říct, že řadu let používám jeden typ parfému, je to vůně která mi sedí, ve které se cítím dobře a nehodlám měnit.Vím, že tak to má nastavené hodně žen.Kupuji si sama, pokud mi ho kupuje partner, nebo syn, oba ví naprosto přesně jaký to je.
Parfém, který byť v dobré vůli například koupíte a většinou kvalitní parfémy jsou drahá záležitost, mohou ženu přivézt spíše do rozpaků, než překvapit.Možná by bylo rozumné, vzít ženu, ať si vybere, třeba vám rovnou řekne, že používá to a to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.