Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký parfém pro ženu 50let?

Od: kmsnsj odpovědí: 11 změna:

Dejte mi nějaký tip na parfém pro zralou ženu (50let). něco ne moc těžkého,zajímavou pěknou nevtíravou vůni.

díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

snidy*
hodnocení

0x

Moje mamka ma rada chanel... velice prijemna vune. Tezko v tomhle ohledu radit, 10lidi 10 nazoru. Nejrozumnejsi je jit do parfumerie cuchat a cuchat dokud se vam nebude motat hlava a proste nektery nekoupite. Zdravim

hodnocení

0x

Playboy,zajímavá,příjemná a nevtíravá vůně:-P playboy.heureka.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit Sensuelle od Avonu, mám ji já, moje máma, máma přítele i jeho babička:)

hodnocení

0x

Mě bude brzy 50 let a mám ráda parfém La Rive Women. Dostala jsem ho v loni k vánocům a jsem velice spokojená. Kupuju si už jen ten. *palec*

doplněno 27.11.13 17:24:

ještě posílám odkaz darr.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Za sebe jedině Lacoste pur feme ale pozor, spousta žen, jako i já, mají již roky svůj oblíbený a nemají v úmyslu ho měnit. Mám tu několik dárků a vím, že to nejsou levné parfémy.

flip
hodnocení

0x

DKNY - Women zbozi.cz/... - čistá, svěží, nádherná :)

rafn
hodnocení

0x

To by mělo být něco neagresivního, kořeněného např. (nebo kytičky), něco z Francie: LALIQUE (špatně se sežene, měl ho Dům módy na Václaváku)

zdena*
hodnocení

0x
Chanel Coco Mademoiselle uvidíte že budete spokojená vydrž absolutní, a vune luxusní

sara111*
hodnocení

0x

Me bude 50 a ja mam rada Gucci jak zluty tak ruzovy :)

abc123
hodnocení

0x

tchýni je teda 60 let, ale má moc ráda Chloe. já ji koupila Moschino Light Clouds a byla moc spkojená. Mmch. La riva apod. snad nejsou ani parfémy ne?

hodnocení

0x

Volit jako dárek parfém, pokud nevíte, jaký (značku, typ)přesně žena používá, je velmi riskantní.Sama bych si nepřála dostat parfém, který kupující vybere na rady někoho, nebo dle sám sebe.Podle sebe mohu říct, že řadu let používám jeden typ parfému, je to vůně která mi sedí, ve které se cítím dobře a nehodlám měnit.Vím, že tak to má nastavené hodně žen.Kupuji si sama, pokud mi ho kupuje partner, nebo syn, oba ví naprosto přesně jaký to je.

Parfém, který byť v dobré vůli například koupíte a většinou kvalitní parfémy jsou drahá záležitost, mohou ženu přivézt spíše do rozpaků, než překvapit.Možná by bylo rozumné, vzít ženu, ať si vybere, třeba vám rovnou řekne, že používá to a to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]