Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni..
poslední dobou si začínám uvědomovat, že mám asi hodně velkej problém...Trpím chronickým přejídáním. Na posezení zvládnu jíst tolik jídla, že 3 lidi by z toho měli dost. Není problém pro mě sníst 6 krajíců chleba s něčím, na to 4 sušenky a za půl hodiny jím znova...A to pořád dokola. Za celej den jsem toho schopná spořádat tolik, jako někdo za týden. Pořád v kuse jím, pořád myslím na jídlo a na to kdy budu zase jíst. Mám nepřetržitě chuť jíst. Je to strašný...Nikdy jsem nebyla nijak tlustá, ale ani hubená a jídlo mám ráda od dětství, ale poslední dobou je to extrém...Pořád bych jen jedla a jím...Uplně si představuju, jak mám okolo sebe kopy jídla a jen se cpu...:/ No prostě magor...Už se obávám, že budu muset navštívit psychiatra...
AhojCo chceš od nás slyšet?Jednoduše trpíš obžerstvím a to je nemoc.Je potřeba toho psychologa asi navštívit...Pokud nejsi schopna si to v hlavě sama srovnat...Rádci nade mnou sice také stále jedí,ale zdravě-malé porce-5x denně,kvanta zeleniny a bílkovin.
No, tak to já mám taky stále chuť něco zblajznout. Ale abych na jídlo stále nemyslela, tak se snažím si najít nějakou práci, nebo alespoň jít na procházku.
Ahoj. Ty to máš jako chronické, a já to mám jako základní genetickou výbavu. Co je zvláštní, že nepřibírám. Ale dolů by to mohlo jít mocně. A že to teda nejde. Před lety se mi neudělalo dobře, měl jsem kašílek, rýmičku a i zoubek bolel. To mi odešlo 10kg. Teď už 3 roky +- žádný pohyb. Asi, natlouc ústa by pomohlo.
doplněno 25.11.13 21:56:Chodit na procházky mi nepomáhá. Skončím u nějaké známé v okolí a ta mi nabalí i domů. Přece neurazím.
pravdepodobne je to psychickeho razu. nenastala ve vasem zivote treba nejaka zmena? Nejste v depresi? Zkuste se zamyslet a najit pravou pricinu, proc se prejidate. Na me treba plati to, ze nesmim zustat sedet doma a nudit se. Proste se necim zabavit, prijit domu, sblajznout veceri a jit rychle spat ...to je muj trik
Tak 6 krajicu je celkem dost. Doporucuju pred jidlem vypit aspon 3dcl tekutiny, ktera ti zaplni zaludek. Jez pomalu a kazde sousto zvykej 30x. Zkus jist par krajicu, ale jen s necim co ti az tak nechutna a nesnis toho tolik...urcite si zacni ubírat, pomalu, po pulkach, kazdych par dni... dalsi tri dny jez jen 5 chlebu a dalsi tyden 4. Zkus se take nejak zamestnant. Vetsinou jí lidi co se nudi Pokud nic nepomuze vyhledala bych pomoc u lekare.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.