Nejste přihlášen/a.
Nenapsala jste, kolik máte přes prsa. Ale asi moc ne. Podle váhy a výšky, nemáte kila navíc, ale asi budou špatně rozložena. Do pasu budete spíše hubená a od pasu dolů to je evidentně horší. Normální míry to sice nejsou, protože se vám tuk ukládá do spodní části těla, ale předpokládám, že jste hodně mladá a v tom případě se všechno může upravit časem. Já měla ten samý problém až do dvaceti let. Pak jsem měla první dítě a všechno bylo jinak. A hodně jinak, až všichni čuměli. A vůbec nic jsem proto neudělala. Prostě taková zvláštní proměna. A to mi vydrželo až doteď. Ale přiznám se, že se nepřejídám a nejím knedlíky s omáčkami, nejím vepřo knedlo zelo, nejím buchty a zákusky nahusto, i když každý týden peču, protože mám ráda k snídani něco domácího. Ale i když bych klidně snědla tři koláče, tak sním dva. Prostě dokáži si odříci další kousek, protože bych ho jedla navíc, už hlad nemám. Jídlo je o osobní disciplině. Nemusíte si všechno odříkat, ale je třaba vědět, že i když Vám to hodně chutná, tak musíte odhadnout, kdy přestat jíst. Musíte správně odhadnout porci, kterou si talíř naložíte. Nemá smysl začínat malou porcičkou a pak si dvakrát přidat. To už ztrácíte přehled, kolik jste toho vlastně snědla. Prostě si dát normální porci a i když máte chuť si přidat, protože je to moc dobré, neudělat to. Ale to už jsem zabředla někam jinam. Ale třeba Vám to pomůže.
Přes prsa 98. Je mi 18, tak třeba budu mít trochu štěstí jako vy a trošku se to spraví.
Ani já moc neholduji české kuchyni, nemám ráda vepřové, když už mám knedlík s omáčkou, dám si maximálně dva. Ovšem to je tak 2x do měsíce, u nás se takové věci moc nevaří. Sladké jím občas, většinou to bývají gumoví medvídci :D Párkrát do měsíce čokoláda, buchty ani koláče nemusím. Obvykle denně sním dvě celozrnné housky se sýrem či šunkou, jogurt, ovoce a často k večeři kuskus. Oběd přes všední dny moc nemívám, možná to je právě ta chyba.
Nejsi tlustá,ale normální ženská! Chlapům se sice líbí modelky,ale doma mají normální ženy-to příroda je naučila vybírat si tak, aby ženy byly schopny počít a donosit dítě-takže vybírají většinou právě takové ženské tvary.Vyrovnej se stím,prostě máš takové rodové dispozice,které cvičením trochu určitě upravíš,ale typ postavy nikdy nezměníš-měj se rádá taková jaká jsi! Mluvím z vlastní zkušenosti-osobnost nedělá malý nebo velký zadek,ale člověk jako celek a hlavně to,co nosí v hlavě a jak se chová k ostatním! Měj se hezky,mysli pozitivně, trochu cvič,uprav jídelníček-hlavně ne diety a půjde to! Hodně zdaru ahoj
Na hloupé řeči nedej, pas máš v normální, břicho taky, možná ta stehna by chtěla pár cm ubrat, ale to půjde snadno - začne lyžování a bruslení Holt nejsi vychrtlina, ale normální ženská.
Chápu, že každému se líbí něco jiného, kámoš je na vyzáblé kozaté modelky, jiný na oplácané tmavovlásky apod., ale jen hlupák ti řekne, že jsi tlustá. Pokud ti to vadí, začni makat a shodíš raz dva.
doplněno 25.11.13 19:34:Na formování těla je super běh a plavání, oboje se dá provozovat i v zimě.
Myslím, že na svou výšku normální... trochu mě udivují silnější lítka, než stehna, ale proč ne...
Je zajímavý, jak jsou dnes holky čím dáltím vyšší a kluci čmdál tím menší.. Docela by mě zajímalo, čím to je..
Pardon, ty stehna jsou 60 cm, jen přepis..
U nás v rodině muži měří kolem 190 cm, můj bratr má třeba 202cm.. Ale v okolí to také tak pozoruji..
Vůbec bych neřekla, že jste tlustá. Záleží ale na souměrnosti, na rozložení hmoty po celé postavě. Můžete být plnější, ale krásně souměrná a sošná, s pasem a boky. A taky můžete vypadat jako soudek na nohách.
Podle uvedených mír tlustá nejste.
Nepíšete,jak často a kolik jíte.
Z vlastní zkušenosti: do 12-ti hodin jsem jedl cokoliv,do šesté večerní lehce,bez tuku a po šesté večer už nic,ani ovoce.
K tomu běžné zaměstnání,žádná speciální gymnastika.
Za dva týdny deset kilo dole.Ale večery bývaly kruté...
doplněno 25.11.13 06:02:Taky mi chybí údaj,kolik je Vám let.
Protože třeba v osmnácti by to nadváhy byla.
Je mi právě těch 18, naposled jím v sedm, výjimečně si dávám okolo deváté kakao, někdy nějaké to ovoce.
Můj pohyb jsou pouze tělocviky 2x týdně a denně nachodím něco okolo 5km.
Naposled jete 2-3 hodiny před spaním a rozhodně si nedávejte nic sladkého jako je kakao nebo ovoce. Ovoce a sladké věci jezte vždy dopoledne, aby mělo tělo šanci spálit sacharidy, které takto přijme. Na véču si dávejte lehké jídla - zelenina, kuřecí maso s rýží...
Dle mého rozhodně tlustá nejste, možná malinko "pevnější". Každopádně pokud chcete zhubnout, chtělo by toopravdu upravit to, co jíte a pokud chcete zpevnit tak přidat nějaké to cvičení abyste se dostala alespoň na 3x týdně, ale cvičit poctivě (já například tělocvik ve škole hoodně flákala)
Já to trochu odlehčím.
Víte jak poznáte,že jste tlustí?
-Prej když vás z pláže začnou tahat zpět do moře.
Ale teď vážně.
Hlavně nezkoušejte nějaký diety nebo se dočkáte jojoefektu.
Jak tady bylo napsáno, Dopoledne cokoliv, odpoledne méně, večer nic a přísně dodržovat + nějaký ten pohyb.
Tělo si za čas zvykne.
A taky častěji a míň, jinak tělo bude vytvářet zásoby na horší časy a to je ta příčina tloustnutí, když se někdo pořádně nadlábne jednou, dvakrát denně a pak zas dlouho nic..
Vím jaké to je když jsou dané dědičné diproporce, ale s tím už holt nic nenaděláme.
Překonejte stud a hoďte sem svou fotku postavy a klidně bez hlavy.Buďto v plavkách nebo spodním prádle a pak se dozvíte od rádců zda jste tlustá či ne.Ale zase je to co člověk to názor. A v jedněch očích můžete být tlustá,v jiných zase naopak.Pokud si ale myslíte že tlustá jste,mrkněte se na STOB nebo zajděte k dietoložce,která Vám sestaví jídelníček dle Vašeho věku a povolání a když do toho budete cvičit,kolo,bazén,brusle,rotoped atd atd,kila půjdou dolů.Jen vydržet. nejde to ze dne na den.Viděl bych to na půl roku,ale co to je v životě? hodně štěstí.
Vždyť máte pěknou postavu, menší bříško a trochu větší zadek a stehna, pokud chcete zpevnit tak přidejte sport. A vůbec nedejte na okolí, ono v této době jsou IN kostry obalené kůží oproti kterým je každá normálně stavěná žena "tlustá"...
Běžně používám jemnější výrazy, ale... ty vole, hrabe ti?:D
Jo, máš větší zadek a stehna, prostě je to taková postava, ae rozhodně nejsi tlustá!
doplněno 25.11.13 21:00:Věřím... taky to doma slyším skoro denně. To i zvykneš, ovšem je pravda, že to mrzí a nezachává to jisté pocity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.