Pomalý hrnec

Od: Datum: 21.11.13 17:26 odpovědí: 2 změna: 21.11.13 21:11
avatar

Máte někdo "pomalý hrnec"? Nějaká doporučení, zkušenosti, návrhy, jakou značku atd.?

http://www.mall.cz/pomale-hrnce/


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.11.13 19:06
avatar

Jeden čas jsem se myšlenkou na nákup přístroje pro pomalé pečení zabýval také. Poptal jsem se známých a dozvěděl jsem se, že to není nic moc. Já mám velmi rád pomalé pečení a tak používám troubu s termostatem, což ještě kontroluji teploměrem, a peču cokoliv. Kachna či husa na 90°C nemá konkurenci! Pravda, 6 hodin není málo, ale dá-li ji člověk do trouby ráno, má ji k obědu akorát. Rozbíf (rosbeef) pečený na devadesát až sto po devadesáti minutách je dokonalý a navíc udělaný v celém kousku stejně...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.11.13 21:11
avatar

Mám, ale neměla jsem na něj trpělivost, stále jsem jídlo kontrolovala, tak jsem v něm vařila jen 2 krát. Hezké stránky s obrázky uvařených jídel a časy vaření jsou na www.brydova.cz - pomalý hrnec.

doplněno 21.11.13 21:12:

Mě ty časy nějak nevycházely, aby jídlo bylo hotové právě na poledne.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.