Nejste přihlášen/a.
Máte někdo "pomalý hrnec"? Nějaká doporučení, zkušenosti, návrhy, jakou značku atd.?
Jeden čas jsem se myšlenkou na nákup přístroje pro pomalé pečení zabýval také. Poptal jsem se známých a dozvěděl jsem se, že to není nic moc. Já mám velmi rád pomalé pečení a tak používám troubu s termostatem, což ještě kontroluji teploměrem, a peču cokoliv. Kachna či husa na 90°C nemá konkurenci! Pravda, 6 hodin není málo, ale dá-li ji člověk do trouby ráno, má ji k obědu akorát. Rozbíf (rosbeef) pečený na devadesát až sto po devadesáti minutách je dokonalý a navíc udělaný v celém kousku stejně...
Mám, ale neměla jsem na něj trpělivost, stále jsem jídlo kontrolovala, tak jsem v něm vařila jen 2 krát. Hezké stránky s obrázky uvařených jídel a časy vaření jsou na www.brydova.cz - pomalý hrnec.
doplněno 21.11.13 21:12:Mě ty časy nějak nevycházely, aby jídlo bylo hotové právě na poledne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.