Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pomalý hrnec

Od: jethro® odpovědí: 2 změna:
avatar jethro

Máte někdo "pomalý hrnec"? Nějaká doporučení, zkušenosti, návrhy, jakou značku atd.?

mall.cz/...

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Jeden čas jsem se myšlenkou na nákup přístroje pro pomalé pečení zabýval také. Poptal jsem se známých a dozvěděl jsem se, že to není nic moc. Já mám velmi rád pomalé pečení a tak používám troubu s termostatem, což ještě kontroluji teploměrem, a peču cokoliv. Kachna či husa na 90°C nemá konkurenci! Pravda, 6 hodin není málo, ale dá-li ji člověk do trouby ráno, má ji k obědu akorát. Rozbíf (rosbeef) pečený na devadesát až sto po devadesáti minutách je dokonalý a navíc udělaný v celém kousku stejně...

 

pohanka*
hodnocení

0x

Mám, ale neměla jsem na něj trpělivost, stále jsem jídlo kontrolovala, tak jsem v něm vařila jen 2 krát. Hezké stránky s obrázky uvařených jídel a časy vaření jsou na www.brydova.cz - pomalý hrnec.

doplněno 21.11.13 21:12:

Mě ty časy nějak nevycházely, aby jídlo bylo hotové právě na poledne.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]