Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s mými vlasy. Jsou jemné, ne příliš bohaté a rychle se mastí. Nosím je nakrátko. To vyžaduje použití určitých stylingových prostředků k úpravě. Jenže tady je právě ten problém, když použiji pěnové tužidlo, získají sice objem, ale jen na jeden den po umytí. Další den jsou jakoby slepené a mastné. Když použiju tužící gel, tohle se neděje, ale zase jsou dost zplihlé, bez objemu. O použití vlasové gumy, nemůže být ani řeč, to je mám mastné okamžitě. Totéž s vlasovými vosky. Nenapadá mě už žádný způsob, jak s těmi vlasy něco udělat. Vyzkoušela jsem už bezpočet prostředků, šamponů, mýt si hlavu každý den, nemýt si jí dlouho, a nefunguje vůbec nic! Nemáte nějaký fígl?
Co vyzkoušet nějaké vitamíny na posilnění a kvalitů vlasů? Mám s nimi taky problém. Některé věci se musí řešit "zevnitř" Já je mám po umytí zase jako chmíří - rozevláté, docela pomáhá Nevo - Hair Cream, ale to je jen na můj problém. Kamarádka to řešila barvou na vlasy a pomohlo jí to - samozřejmě použila nějakou výživnou... Zkrátka to chce podle mého především ty vlasy dobře "živit" a málo stresu, pak jejich kvalita stoupne - aspoň trochu. Řešila jste ten problém i u odborníka? Nezapomenout však požít selský rozum, aby vám nevnutil za drahé peníze "zázraky". Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.