Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký styling pro moje (hrozné) vlasy?

Od: emm* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám problém s mými vlasy. Jsou jemné, ne příliš bohaté a rychle se mastí. Nosím je nakrátko. To vyžaduje použití určitých stylingových prostředků k úpravě. Jenže tady je právě ten problém, když použiji pěnové tužidlo, získají sice objem, ale jen na jeden den po umytí. Další den jsou jakoby slepené a mastné. Když použiju tužící gel, tohle se neděje, ale zase jsou dost zplihlé, bez objemu. O použití vlasové gumy, nemůže být ani řeč, to je mám mastné okamžitě. Totéž s vlasovými vosky. Nenapadá mě už žádný způsob, jak s těmi vlasy něco udělat. Vyzkoušela jsem už bezpočet prostředků, šamponů, mýt si hlavu každý den, nemýt si jí dlouho, a nefunguje vůbec nic! Nemáte nějaký fígl?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aislim*
hodnocení

2x
Doporucuji na vlasy masku. V herbe koupit lopuch koren suseny namlety cca 38,- nalozit par dni do oleje. Pak vmasirovat do vlasu. Mozne i luhovat ve vode. Doporucuje Pavel Vana i Maria Treben. Proto mela i jako starenka zdrave silne vlasy. Navody urcite na internetu.
emm*
hodnocení

A kde se ten kořen kupuje?

aislim*
V obchode herba.
doplněno 09.01.14 14:25: Maji i v lekarnach. :)
emm*
hodnocení

Tak to u nás ve městě asi bohužel není

astik
hodnocení

0x

Co vyzkoušet nějaké vitamíny na posilnění a kvalitů vlasů? Mám s nimi taky problém. Některé věci se musí řešit "zevnitř" ;) Já je mám po umytí zase jako chmíří - rozevláté, docela pomáhá Nevo - Hair Cream, ale to je jen na můj problém. Kamarádka to řešila barvou na vlasy a pomohlo jí to - samozřejmě použila nějakou výživnou... Zkrátka to chce podle mého především ty vlasy dobře "živit" a málo stresu, pak jejich kvalita stoupne - aspoň trochu. Řešila jste ten problém i u odborníka? Nezapomenout však požít selský rozum, aby vám nevnutil za drahé peníze "zázraky". Držím palce. *palec*

hodnocení

0x

Zkuste si je oplachovat odvarem z kopřiv - to působí příznivě jak na kvalitu vlasů, tak na maštění (proto se nedoporučují kopřivy na vyloženě suché vlasy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]