Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska ráno jsem se šla na gynekologii přeptat projistotu na kolikátou jsem objednaná protože jsem tam měla dneska odpoledne jít. Nejdřív jsem šla na záchod a zjistila jsem že mám kalhotky nejspíš od krve. Tak jsem myslela že jsem to dostala, vzala jsem si vložku a šla jsem se přeobjednat na příští týden. Jenže když jsem šla asi zhruba o 5 hodin později na wc, tak vložka moc špinavá nebyla, jenom trošku a připadalo mi to spíš takový dohněda než červený.. A ještě divnější je to, že mi dneska skoro vůbec nebolí břicho a ani mi neni blbě.. A přitom vždycky když mám menstruaci, tak trpim křečema a mívám vždycky pocit na zvracení.. Do menstruačního kalendáře jsem si to zatim nenapsala, protože nevim jestli to je menstruace..
Mám menstruaci nebo ne? Jsem z toho zmatená.
Předem děkuji za odpověď
Ps.: S přítelem jsem poslední dobou pohlavní styk neměla..
Zdravím, špinění má většinou na starosti oslabení těla nemocí, stresem, léky apod. Také se podívejte do kalendáře, ve které fázi cyklu jste, protože špinění v polovině cyklu bývá celkem běžné.
Je také možné, že Vám praskla nějaká malá cystička, která nebolí, a to pak ani lékař nezjistí. Každopádně se ho můžete přeptat a získáte tak odpověď od odborníka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.