Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peněženka Tommy hilfiger

Od: smoulinka* odpovědí: 5 změna:

Mám problém, všude na internetu hledám za nějakou rozumnou cenu peněženku Tommy hilfiger, všude které se mi líbí a jsou za normální cenu nemají kapsičku na drobné což je docela zásadní. Nevíte o nějaké stránce kde by se dala peněženka sehnat? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám rád pěkné peněženky, sám nosím kousek z hadí kůže, má dokonce i kapsičku na drobné, ale mám v ní jen šupinky pro štěstí. Snad neznám chlapa, který by drobné dával do peněženky. Prostě je nosím v kapse a snažím se jich co nejdříve zbavit. Pokud to tedy není výslovným přáním budoucího majitele peněženky, netrvejte na kapsičce... je to ale jen můj názor.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, třeba tato mimibazar.cz/... kapsičku má.

doplněno 19.11.13 13:39:

Případně www.aukro.cz, do vyhledávače zadat značku, je jich tam plno, ale tím už se musíte probrat sama.

doplněno 19.11.13 13:55:

Našla jsem pánské s kapsičkou zde mimibazar.cz/..., mimibazar.cz/... nebo mimibazar.cz/..., všechny jsou od stejné prodávající, takže jich ještě určitě bude mít více (prodejce rozkliknete nahoře vpravo.

smoulinka*
hodnocení

Zapoměla jsem napsat že sháním páskou, všecho jsem projela i aukro ale u pánských je problém že tu kapsičku nemá. Ale děkuji

hodnocení

0x

Nevím sice, co je pro vás normální cena, ale cca do 600 se dá koupit kožená u Vietnamce. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]