Nejste přihlášen/a.
Mám problém, všude na internetu hledám za nějakou rozumnou cenu peněženku Tommy hilfiger, všude které se mi líbí a jsou za normální cenu nemají kapsičku na drobné což je docela zásadní. Nevíte o nějaké stránce kde by se dala peněženka sehnat? Děkuji
Mám rád pěkné peněženky, sám nosím kousek z hadí kůže, má dokonce i kapsičku na drobné, ale mám v ní jen šupinky pro štěstí. Snad neznám chlapa, který by drobné dával do peněženky. Prostě je nosím v kapse a snažím se jich co nejdříve zbavit. Pokud to tedy není výslovným přáním budoucího majitele peněženky, netrvejte na kapsičce... je to ale jen můj názor.
Zdravím, třeba tato mimibazar.cz/... kapsičku má.
doplněno 19.11.13 13:39:Případně www.aukro.cz, do vyhledávače zadat značku, je jich tam plno, ale tím už se musíte probrat sama.
doplněno 19.11.13 13:55:Našla jsem pánské s kapsičkou zde mimibazar.cz/..., mimibazar.cz/... nebo mimibazar.cz/..., všechny jsou od stejné prodávající, takže jich ještě určitě bude mít více (prodejce rozkliknete nahoře vpravo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.