Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží barva na vlasech

Od: magnumka odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Mám v plánu nabarvit si hlavu.. ofinu barvou a zbytek jenom šamponem... jenomže nevím, jak dlouho mi šampon na hlavě vydrží a taky mám strach (mám v plánu zkusit to načerno) že když se to bude vymývat, že budu vypadat jako šedivá... JO a ještě jedna věcička... jak rychle se mi asi tak můžou zničit vlasy barvením? Mám je docela zdravé tak mám strach abych to nějak nepotentila.. díky za odpověď... Kristýna

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Ono je to dost individuální,ale jinak se sampon vymývá cca. 4až 6 týdnů, nemusíte mít strach že budete šedivá,půjde to pomalu přes hnědou až na světlou.Barvamy se vlasy sice ničí ale můžete tomu zabránit kvalitní péčí,a výběrem kvalitní barvy

simasonka*
hodnocení

0x

kdyz si nabarvite ofinu barvou, tak bude odrustat - mate-li svetle vlasy, tak se i vymyje, mate-li tmavsi, tak bude spise odrustat.Sampon se bude jen vymyvat a ve finale budete mit obarvenou ofinu a zbytek vymyty sampon.Dnerska uz jsou dosti kvalitni barvy, takze bych se zniceni nebala.Barvim si hlavu uz 10 let a vubec je zbicene nemam a to je mam jemne.

magnumka
hodnocení

Díky mocka*uf* celkem se mi ulevilo..

nyna
hodnocení

0x

Ahoj, jestli chceš černou jen v šamponu, tak ji seženeš jen v krabičce tz. smeješ ji tak po měsíci. Při smývání barva nešedivý, jen ztrácí lesk, pak se začne oběvovat tvoje barva. Ale upozorňuju tě, že černá je mrcha a nikdy ji nedostaneš dolů úplně. Co se týče poškození vlasů, tak jestli budeš jenom barvit a ne odbarvovat a jestli používáš kvalitní šampóny (ne kopřivový 1litr za 20 Kč) tak by to mělo být v pohodě.

kajka*
hodnocení

0x

Radsej pouzi len sampon, lebo cernej farby sa potom tak lahko nezbavis. Nezabudni, ze cerna tak ako blond je najsilnejsia farba a teda i najviac zatazuje vlasy. Cerna farba navyse pridava vek, takze ak chces vyzerat mladsie, cernu si nedavaj. Pri cernej farbe je tiez potom nutne pouzivat vyraznejsi makeup, teda vyraznejsie licenie najma pier. Cerna farba pritahuje pohlad na tvar, takze ak mas nejake chybicky krasy - pupaky, vyrazky, este viac to bude vidno. Takze, zhrniem, ak chces vyzerat starsie a mas bezchybnu plet, daj si cernu farbu. Inac ju neodporucam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]