Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosit kozačky s kožíškem?

Od: thenjo odpovědí: 12 změna:
Ahoj myslíte si, že je hodně blbé nosit už takové kozačky?
i.mimibazar.cz/...
Připadá mi to totiž jako kdybych čekala velkou vánici,:-D

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lentilkao*
hodnocení

2x

Copak existuje nějaké "co je dobré a co je blbé nosit"?

Dělíme se na ty, kteří se snaží splynout a "zapadnout" a na ty, kteří chtějí/nevadí jim vybočovat a nebýt šedé myši.

Myslím, že ty boty jsou poměrně nenápadné, nejsou křiklavé ani nic podobného.

Vánici čekat můžete - vrací se doba ledová a sněžilo už minulý týden.

Nezáleží na tom, co si myslíme my, ale jak "padly" ty boty "do oka" vám! :)

Hlavní je váš názor. Přeci si jej nenecháte ovlivnit okolím. Líbí se vám - máte možnost si je pořídit - tak co řešit. :)

A kromě toho - každý někdy uděláme nějakou "vylomeninu" a "extravagantnost"! :)

doplněno 18.11.13 20:21:

Navíc je hlavní, jestli vám v nich bude teplo - ať už budou jakékoli nebo budete mít nádherné kozačky, ale nastydnete a bude vám v nich zima. :)

martinaa*
18.11.13 20:40

*palec*

majsterjoe*
hodnocení

0x

Rano uz byva poradna zima, krom toho, dnes (a obzlvast zenske) nosi prece to, co se jim libi a vcem se citi dobre. Jestli se ti to libi, citis se v tom fajn, nevim proc bys to nemohla uz nosit. Prece to delas pro sebe. V dnesni dobe se nosi tak extravagantni veci, ze takova vec nepripadne moc lidem nijak zvlastni.

hodnocení

0x

Ahoj:)Ono s tou vánicí to sice tak vypadá,ale proč ne?Já už také nosím/podobné/,sice ne s tím kožíškem,ale proti gustu žádný dišputát,jak se říká:-DCítím se v nich dobře,vypadají dobře a líbím se,no a o tom to je:-DSměle do nich!

hodnocení

0x

Naprosto běžně se už nosí bundy a kabáty s mohutnou kožešinou kolem kapuce. Tak proč se bát nízké kožešinky na holínkách?

lentilkao*

:D Chudák tazatelka...přijde s kozačkama a vy je nazvete holínkama :D :D

jayeles*
hodnocení

0x

Mě osobně se tedy nelíbí, ale vídám takové na hodně lidech, takže ano, můžeš je normálně nosit ;).

paw*
hodnocení

0x
Kdyz nekdo muze nosit gumaky s koziskem, tak.proc ne toto.

hodnocení

0x

:D Než vám pár lidí odpoví, napadne sníh a nebuce co řešit. ;)

iz*
hodnocení

0x

Mně se ty boty také vůbec nelíbí, ovšem to je vedlejší. Ale přemýšlím, co budete nosit, až bude -10 a více pod nulou ...

thenjo
hodnocení

Ono to nemělo vyznít tak, že přímo tyto kozačky, jen jsem potřebovala nějaký ilustracni obrázek toho kozisku nahoře, protože jsem nevěděla jak to popsat:D jinak u nás právě nosí jen huňaté kapucy, ale takové kozačky nějak nic -.-

hodnocení

0x

Zdá se mi ještě brzy. Není ani sníh, ani mráz, ani náledí. Já si zatím vystačím s bytelnými polobotkami, ty kožešiny mi nějak do současného počasí nesedí. Ale dočkáte se, uvidíte. Já si kdysi zamlada koupila v květnu kožíšek a nemohla jsem se dočkat. Nejraději bych ho nosila už v červenci, abych se pochlubila. *:D* Ale je potřeba se strojit podle počasí a ne podle ročního období. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]