Nejste přihlášen/a.
Copak existuje nějaké "co je dobré a co je blbé nosit"?
Dělíme se na ty, kteří se snaží splynout a "zapadnout" a na ty, kteří chtějí/nevadí jim vybočovat a nebýt šedé myši.
Myslím, že ty boty jsou poměrně nenápadné, nejsou křiklavé ani nic podobného.
Vánici čekat můžete - vrací se doba ledová a sněžilo už minulý týden.
Nezáleží na tom, co si myslíme my, ale jak "padly" ty boty "do oka" vám! ![]()
Hlavní je váš názor. Přeci si jej nenecháte ovlivnit okolím. Líbí se vám - máte možnost si je pořídit - tak co řešit. ![]()
A kromě toho - každý někdy uděláme nějakou "vylomeninu" a "extravagantnost"! ![]()
Navíc je hlavní, jestli vám v nich bude teplo - ať už budou jakékoli nebo budete mít nádherné kozačky, ale nastydnete a bude vám v nich zima. ![]()
Rano uz byva poradna zima, krom toho, dnes (a obzlvast zenske) nosi prece to, co se jim libi a vcem se citi dobre. Jestli se ti to libi, citis se v tom fajn, nevim proc bys to nemohla uz nosit. Prece to delas pro sebe. V dnesni dobe se nosi tak extravagantni veci, ze takova vec nepripadne moc lidem nijak zvlastni.
Ahoj
Ono s tou vánicí to sice tak vypadá,ale proč ne?Já už také nosím/podobné/,sice ne s tím kožíškem,ale proti gustu žádný dišputát,jak se říká
Cítím se v nich dobře,vypadají dobře a líbím se,no a o tom to je
Směle do nich!
Zdá se mi ještě brzy. Není ani sníh, ani mráz, ani náledí. Já si zatím vystačím s bytelnými polobotkami, ty kožešiny mi nějak do současného počasí nesedí. Ale dočkáte se, uvidíte. Já si kdysi zamlada koupila v květnu kožíšek a nemohla jsem se dočkat. Nejraději bych ho nosila už v červenci, abych se pochlubila. *:D* Ale je potřeba se strojit podle počasí a ne podle ročního období. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.