Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat...
Je mi 14 a strašně bych chtěla piercing do nosu, ale bojím se jít do studia, tak jsem se chtěla zeptat jestli neznáte nějaké věrohodné a opravdu sterilní studio v Praze...? :D :D
Děkuju předem za odpověď :D
Ahoj,každopádně je pravda,že budeš potřebovat souhlas rodičů. Ale jinak,já mám v nose pecku a kroužek a připrav se na dlouhé hojení a je to celkem bolestivé. Mimo toho mám i bradu a obočí a nos byl masakr! Můj piercer tvrdí to,že je lepší počkat alespon do 18,protože ted rosteš a nos samozřejmě taky trochu a za pár let by to nemuselo být uplně to správný místo
Myslím, že jsi daleko za opicemi. Tohleto bylo moderní tak někdy před 15 lety, dneska už to není nic módního ani převratného. Ale záleží to jen na Tobě.
Dneska už je to stejně pryč, jako by sis pořídila šatovou dederonovou zástěru. Ta je stejně "moderní" jako ten piercing. Jaga.
Opět tazatelku mystifikujete, tak nějak netuším, proč u každé otázky týkající se piercingu nebo tetování píšete, jak je to nemoderní. Moderní je to stále a ještě dlouho bude, různé ozdoby těla se začínají rozmáhat čím dál víc.
"Nemoderní" je pouze Váš názor, protože se Vám to nelíbí.
doplněno 18.11.13 13:46: Stejně tak omezenci, co nepochopí jiný názor a umí jen urážet.
Holka, to co do sebe rveš, je jen vyjádření nějakého sebetýrání, nespokojenosti sama se sebou. Příroda tělo vymyslela dost dobře a "vylepšovat" ho nějakmi náušnicemi, cvočky, špičkami a dírami do různých částí, je jen přivolávání si problémů do budoucna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.