Nejste přihlášen/a.
-jsem mladá náctiletá holka a ještě jsem neměla vztah a nic podobnýho ale poslední dobou o každým klukovi,který se mi zalíbí,tvrdím že sem zamilovaná a když mi to u jednoho nevyjde najdu další "oběť" a o něm tvrdím to samé. co mám dělat,je to divné?
Berte sama sebe s nadhledem. Je třeba rozlišovat mezi zalíbením a zamilovaností. Tzn. "zamilovat" se očima není totéž, jako se zamilovat srdcem. V tom už jsou city a je to pocit hlubší, nejen tak povrchní...Přesto nejste divná, k určitému věku to patří. Líbit se, neznamená milovat...Až budete mít s někým skutečný vztah, poznáte sama ten rozdíl.
Jsi ještě ve věku, kdy hledáš a zatím nenacházíš. Všechno se upraví, uvidíš. Nejsi prostě ještě vyzrálá, neumíš se správně chovat. Zamilovanost se dává najevo jinak, než že ji vykřičím každému, koho potkám.
Pozor, abys z této Tvé otevřenosti nedostala nakonec punc holky, která bere každého kluka. Vím, že to tak není, ale když budeš všem vykládat, jak jsi postupně zamilovaná do Petra, Pavla, Martina, Toníka, Pepíka, Vaška, Zdendy, Honzy a...lehko se pak o Tobě může tvrdit, že jsi práskaná. A kdoví, co jsi s nimi všechno měla.
Proto nebuď tak otevřená, ukecaná a než něco pustíš na veřejnost, dobře si to rozmysli. Když je Ti některý sympatický, příjemný, nejde určitě hned o zamilovanost. Tak nepřeháněj. I tím by sis mohla kluky odradit.
Také jsem v -nácti byla zamilovaná, jako každá. Ale zjistila jsem, že pokud se holka svěří kamarádkám, ty se tomu smějí, dělají si legraci a nakonec ji mohou u objektu jejích tužeb i zesměšnit, pomluvit. Proto jsem svého nej nosila jen v sobě a s nikým jsem o něm nemluvila. Jaga.
Co máš dělat?Nic,proboha,nic!Žádnou další oběť již nehledej,nejsi zkrátka ještě vyzrálá,hormony se v tobě bouří o sto šest.Najdi si zatím pouze kamaráda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.