Proč šedne vaječina v kuřecí roládě?

Od: Datum: 04.12.13 14:25 odpovědí: 3 změna: 05.12.13 06:34

Dělám kuřecí roládu s vaječinou. Vždy se mi ve vaječné náplni udělá šedý flek. Dá se tomu nějak předejít?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.12.13 19:06
avatar

Manželce se toto nedělá.Ale pokud je žloutek při vaření natvrdo na povrchu šedý tak se říká,že vařilo déle než je třeba!

doplněno 04.12.13 20:10:

To Dobrman tímto asi neee,domácí vejce pomalu ani nevíme jak vypadají,takže všechna obchodu a nešedne.Spíše je to opravdu delším pečením nebo smažením!

Ohodnoceno: 0x
 
Od: dobrman*
Datum: 04.12.13 20:06

ano, bývá to tak při vaření vajec,že když se vaří dlouho, tak je bílek šedivý, ale v roládě se mi to ještě nestalo. Nemohlo by to být třeba když nemáte domácí vajíčka, že u těch z obchodu bývá bledý žloutek?Jinak nevím

Ohodnoceno: 0x
 
Od: cestovatel*
Datum: 05.12.13 06:34

Dobré ráno.Pokud myslíte" vaječinou " míchaná vajíčka,zkuste je udělat řídká /málo srazit /.Dodělají se až v té roládě,a tudíž by se měla šedivost odstranit.Hodně zdaru!

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.