Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč šedne vaječina v kuřecí roládě?

Od: lenka451® odpovědí: 3 změna:

Dělám kuřecí roládu s vaječinou. Vždy se mi ve vaječné náplni udělá šedý flek. Dá se tomu nějak předejít?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar diesel

Manželce se toto nedělá.Ale pokud je žloutek při vaření natvrdo na povrchu šedý tak se říká,že vařilo déle než je třeba!

doplněno 04.12.13 20:10:

To Dobrman tímto asi neee,domácí vejce pomalu ani nevíme jak vypadají,takže všechna obchodu a nešedne.Spíše je to opravdu delším pečením nebo smažením!

 

dobrman*
hodnocení

0x

ano, bývá to tak při vaření vajec,že když se vaří dlouho, tak je bílek šedivý, ale v roládě se mi to ještě nestalo. Nemohlo by to být třeba když nemáte domácí vajíčka, že u těch z obchodu bývá bledý žloutek?Jinak nevím

 

cestovatel*
hodnocení

0x

Dobré ráno.Pokud myslíte" vaječinou " míchaná vajíčka,zkuste je udělat řídká /málo srazit /.Dodělají se až v té roládě,a tudíž by se měla šedivost odstranit.Hodně zdaru!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]