Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumim se udelat

Od: wanda odpovědí: 10 změna:

Nevim cim to je, ale jsem asi divna, vubec se nedokazu vzrusit..

Porad se snazim, ale vubec mi to nejde .. Prosim poradte mi!

Opravdu nevim co s tim mam uz delat .. achj! Ted mi zacina skvely vztah , proto mi prosim pomozte .. Dekuji :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pokud je Ti čtrnáct, pak v tom nevidím problém.

Hezký den.

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Většina v sexu záleží na partnerovi. Musí být skvělá předehra, člověk nesmí být utahaný a nemyslet jen na to, jak se udělat. Jestli nezabere ani to, tak je jedna rada, navštívit sexuologa.*pusa*
domulka*
Reaguji na odpověď al bundy... Mě je 14 a udělat se umím ;) Cca sem to umela aji ve dvanácti, takže na věku nezálšží... :)
apostol*
Je mi líto holek, které začínají se sexem tak brzo v domnění, že si potřebují "užívat života". Mnohem později zjistí, že si ho spíš úspěšně ničí. Skutečný smysl života je v něčem úplně jiném, ale to jim nebezpečně uniká! Aby nebylo POZDĚ!

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nekdy to opravdu muze trvat ale musis vyzkouset vsechno mozny... kdyz budes mit sikovneho partnera tak uvidis ze to pujde, chtelo by to ale nejakyho zkusenejsiho ktery by vedel jak na to... :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Chat - Sex a vše kolem něj - právě nyní 99 místností, kde se dozvíš opravdu vše.

nevim*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
jo tak to bohuzel nevim skus navstivit sexuologa,nebo me*smich* ale.kdyz si myslis ze ti zacina super vztah tak si myslim ze bys to tomu klukovi mela rict a jestli neni debil a nemysli jenom na sex tak si myslim ze to spolu nejak vyresite

kačula*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkusna to nemyslet pkud jste spolu.to ja priteli udelala striptyz a byli jsme uplne zvruseni.Nemysli to lik na to.

apostol*
hodnocení

0x

NEZAMĚŘUJ se na požitek! Má-li vztah mít skutečnou hodnotu, nesmí v něm dominovat snaha o požitky. Budujte komunikaci, důvěru, vzájemné odevzdání. To ostatní postupně dozraje, bude-li mít tuto úrodnou půdu. Nemíchej pořadí priorit. Sama to znám.

kačica
hodnocení

0x
*srdce*Už nějakou dobu jsem vdaná a chci tě povzbudit tím že na začátku našeho vztahu to nebylo jen o udělání se ale hodně jsme ¨se a dlouhou dobu jen mazlili.S upřímností ti řeknu že až s ním jsem poznala co je to orgazmus.Myslím si že to chce čas a nesoustředit se jen nato.Také záleží jak moc znáš své tělo a jestli se dokážeš uspokojit sama.Pokud ano záleží jen na technice poloh.Pokud tě nevzrušuje tak to je zlé ale nevzdávej to a dej vztahu šanci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]