Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likér BOLS Parfait Amour

Od: rezinka2* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer. Ráda bych požádala o radu, zda je možné v České republice koupit/sehnat likér zn. BOLS Parfait Amour.

Parfait Amour BOLSje krásný tmavě fialový likér s příchutí květů (hlavně růže a fialky) a vanilky, spolu s pomerančové kůry a mandlemi. Tento nizozemský likér jsem měla možnost ochutnat před lety a objevuje se na stránkách výrobce pořád, ale v České republice se mi již nepodařilo jej sehnat. Na Internetu jsem sice objevila dvě nějaká místa, jedno z nich je v Praze, ale přesto, že jsem tam volala i psala e-mail, nikdo se mně neozval. Proto se ptám, zda má někdo možnost tento lahodný likér sehnat či mi dát kontakt, kde bych si jej koupila. Moc děkuji. rezinka2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak, internet vydal tyto možnosti k nákupu. Zdravím!

e-nakupujeme.cz/... alkac.cz/... topalkohol.cz/... eshop.tavlisa.cz/... aaanapoje.cz/...

doplněno 15.11.13 12:50:

Nemáte zač.

rezinka2*
hodnocení

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za odkazy, které jsem obdržela, protože přesně vystihují, co jsem potřebovala. Myslím si, že již není problém si Bols, uvedené chuti, koupit. Velice mne to potěšilo :) Děkuji :) rezinka2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]