Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký šampon proti lupům ve vlasech

Od: mija* odpovědí: 8 změna:

Dost dlouho použivám šampon Heads shoulders proti lupům z důvodu suché pokožky ve vlasech.Poslední dobou hned za pár hodin po použití šamponu mne hlava svědí a páli, nevím proč.Poradte prosím nějaký odzkoušený šampon proti lupům který se vám zdál dobrý, zkusím změnu na trhu je tolik šamponu že fakt nevím jaký si vybrat.díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agathexp*
hodnocení

2x

Mně pomáhá jeden od Nivei, ale je pánský. Což mně osobně nevadí - není to poznat a myslím, že ani moc cítit. :)

Jaký šampon proti lupům ve vlasech

hodnocení

2x

To může mít spoustu příčin. Zkuste se podívat sem.

google.cz/...

Já používám jen obyčejné šampony, březový,kopřivový nebo žloutkový a problém nemám.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ten Nizoral mohu také doporučit. Prodává se v lékárnách, je poměrně drahý, ale je výborný. Zdravím!

dobrman*
hodnocení

1x

Měla jsem od Elseve,po vyzkoušení několika jiných, kdy mě i po nich svěděla hlava a lupy se dělaly, tak mi vyhovoval nejlíp, měl obal do žluta, ale teď ho nemůžu vůbec sehnat. Teď mám Syoss pánský na lupy a zatím dobrý. A jednou za čas koupím v lékárně Nizoral a na chvíli mám taky klid

hodnocení

0x

Osobně používám šampon od Syossu... a v pohodě.

iskiii*
hodnocení

0x

chodím dohola a mám klid

joudic*
hodnocení

0x

skoro jakykoli, prostridni to, me se nejvic vyplatilo nepouzivat sampon vubec, taky zajimave ;) proste jen horkou vodou poradne prodrbat hlavu pri sprchovani, zdravejsi vlasy jsem nemival... naopak jsem pak pouzil sampon jednou po sportu a zas se objevily lupy okamzite, zasadni chyba

jezebelll*
hodnocení

0x

Mě uplně super funguje Henna,vyzkoušela jsem jich dost a tenhle je fajn :)

vmd-drogerie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]