Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý krém (pasta) na boty

Od: life007* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

před rokem jsem koupila v New Yorkeru černé koženkové mušketýrky (nic moc kvalita), rychle se okopaly, ale jsou pohodlné a je mi líto je vyhodit. Máte někdo zkušenost s opravdu dobrým krycím krémem, který po zaschnutí bude opravdu držet? Mám strach, aby pak v dešti nepouštěly barvu :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím jak moc se to blíží tomu klasickému vojenskému krému, ale ten (s nadsázkou) držel i na blátě :)
militaryrange.com/...

radil*

Jethro, sice asi nejlepší krém, ale na kůži. Jestli to jsou koženkové boty, tak je tím jenom zasere nebo zničí.

life007*
hodnocení

Boty stály 1.200,- ale nejsem přesvědčená, že by to byla kůže...

jabraka*
hodnocení

0x

Před časem jsem kupoval barvu na kůži.Na odřená místa je to určitě lepší než samotný krém.Ale boty se musí nejprve umýt saponátemk-odmastit.

JABRAKA

barvy-sprej.heureka.cz/...

hodnocení

0x

Na boty si kupuji v Kaufu, Tescu nebo Globusu samoleštící krém, nosím vesměs černé boty, takže černý krém, ale mají různé barvy.Prodávají v kelímku, navrchu průhledné vypouklé víčko kde je i takový molitanový aplikátor - houbička. Cena cca 35,-Kč. Jsem maximálně spokojená, dokonce s tím natírám i boty crocs, barva drží. Pokud nejdete v průtrži mračen, kdy se jde po kotníky ve vodě tak barva drží.

Na internetu jsem našla podobný tento: vmd-drogerie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]