Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky, chci se zeptat a rozvinout diskusi na téma přírodní kosmetika. Ráda bych věděla, která značka je dobrá
Zdravím Vás, já používám taky Topvet, ale teď jsem na internetu narazila na kosmetiku Calinesse. Máte s tím některá z Vás zkušenosti? Docela by mě zajímalo jaká je. Jestli splňuje všechny ty informace, které uvádí na internetu... Nevíte?
Ahoj, Topvet taky znám, ale Calinesse mi nic neříká :O to slyším poprvé. Nevíš jaký je odkaz na jejich webovky nebo kde bych mohla zjistit víc informací? ) Díky
Ahoj, já používám Laveru, Topvet a Calinesse, ale kdybych se měla rozhodnout pro jednu z těchto značek, tak rozhodně jsem pro Calinesse, pak Topvet a Laveru. Calinesse mi přijde šetrnější na pokožku a má i příjemnější vůni. Adéla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.