Nejste přihlášen/a.
Ahoj, asi před 2h jsem při zápase spadl na hlavu a byl krátce v bezvědomí, brněly mě ruce a za 2minuty se mi chtělo zvracet. Mám jít k lékaři na vyšetření nebo jenom být v klidu?
Do hlavy vám nevidíme a jde o vaše zdraví. Takže raději k lékaři. Tady si trochu počtěte: nemoci.vitalion.cz/...
AhojPokud se máte alespoň trošku rád,tak šupejte ihned na pohotovost!Můžete mít krvácení do mozku,nechci strašit,ale já bych šla hned!
Doporučuji zajet na pohotovost a nechat se vyšetřit ... ten klid, že jste nic nezanedbal za to stojí ... věřte mi ...
doplněno 09.11.13 19:16:Jinak krvácením do mozku bych hned nestrašil ... pravděpodobně jste prodělal slabší otřes mozku dle toho jak uvadíte, že jste byl v bezvědomí jen krátkou chvilku ... u těžších otřesů mozku dochází k podstatně delšímu bezvědomí ... každopádně vyšetření u doktora je na místě a neodkládat ho zbytečně ...
Jsem jednou zkoušel instinkty, jestli bych mohl být rytíř Jedi. Jel jsem na kole z kopce a se zavřenýma očima. Najednou jsem ucítil jak kolo padá, otevřel jsem oči a v poslední chvíli jsem zahlédl, jak proti mně letí strom. Třísk! Záblesk a tma, pak mě nějací starší manželé sbírali v příkopě, skončil jsem s otřesem mozku v nemocnici. Doktor mi povídal, že hlavní problém není samotný otřes mozku. To je prý šokový stav, se kterým se víceméně nedá nic dělat, jen počkat až přejde. Horší problém je možnost krvácení do mozku.
Tak ti radím, maž do nemocnice na rtg.
Figurek:Vždyť to říkám!A když jsme u toho,kdysi jsem lezla po skalách,měli jsme skvělou partu.Samozřejmě,že každý z nás občas spadl,to je normální,ale byli jsme jištěni.Jednoho krásného májového dne jsme si také vyrazili,a co se nestalo...To je jednoduchá hádanka.Jeden z našich skvělých kamarádů spadnul cca 1metr a uhodil se do hlavy.Také zvracel,motal se...Postarali jsme se o něho/samozřejmě/,a řekli mu,že zajedeme na pohotovost,ale on ne,že už je mu skvěle.Vypadal skvěle,motolice i ostatní nepříjemnosti odezněly...Kamarád bohužel třetí den od pádu zemřel-krvácení do mozku,bylo mu 23 let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.