Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žehlička na vlasy

Od: met odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

přítelkyně si vždy přála, žehličku kterou by si mohla navlnit vlasy. Má je rovné a pokaždé si musela půjčit žehličku od kamarádky kterou to šlo, ta žehlička měla nějaký nástavec s vlnkami nebo to možná byla žehlička přímo na toto. Každopádně, já takovou žehličku nemůžu nikde sehnat, tak se chci zeptat jestli víte co mám na mysli a nepomůžete mi nějakou najít.

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Ono se tomu říká spíše "krepovačka"např zehlicky-vlasu.heureka.cz/...

ale spíš bych doporučila buď krapovačku, nebo žehličku zvlášť - ty nástavce jsou obvykle naprd..A dejte si pozor na povrchy.. trochu o tom při hledání určitě zjistíte. : )..

abcdrf
hodnocení

0x

S nástavcema jsou naprd, jde o to, jestli žehličku, kterou se žehlí, ale dají se dělat i vlnky, když to člověk umí a nebo kulmu, kterou se udělají pěkné kudrlinky.

V rychlosti např. :

alza.cz/...

alza.cz/...

alza.cz/...

Chce to i možnost nastavení teploty.

Já kupoval mojí tohle: interlink.tsbohemia.cz/...

ale ne od TS Bohemia, vzhledem k jejich přístupu k zákazníkm (máme skladem, ale nepřepošlem, protože jsme banda lemplů, co o zákazníka nestojí a nerozumí vůbec svojí práci, stejně tak jako v RAV Slezák apod. ) Bral jsem to tehdy z Alzy asi o 50,-kč dráž.

kami95
hodnocení

0x

Zeptej se jí, jestli chce vlnky nebo tu krepovačku..pokud chce vlnité vlasy tak krepovačku ne, takže se jí nejdříve zeptej na toto..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]