Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ma jinou ženskou?

Od: vlk87* odpovědí: 10 změna:

Zdravicko.nez se mnu zacal chodit, mel par vztahu, kde podvadel sve partnerky - vysvetlil mi to tak, kdyz si uzivala bejvala, tak i ja... Pak me obdobi, ze byl sam a vystridal strasne moc zenskych. Ted jsme spolu.. Furt mi rika jak jsem jeho vsechno jak me miluje, a docela casto se me pta, jestli ho miluju... :-D a jestli mu pry verim, ze miluje on me...coz mi uz prijde komicky. Prijde mi, jako kdyby to spis delal aby si utvrdil to, ze spis nekoho ma... Ja pracuju v restauraci a dva tydny do mesice dojizdim domu 20 km, v noci... Uz jsem mu nekolikrat psala, at prijede on za mnou, nikdy za mnou neprijel... Pritom vim, ze nema doma co na praci, furt mi rika ze je nerad beze me... Vse mi to prijde divny... Jako kdyby hral nejaky divadlo, a kdyz nebyvam doma a jsem v praci, tak chodi za jinou... Nebo jsem naivni :-D jen mi prijde divny, ze se furt pta, zda ho milju, ze by me nikdy nechtel ztratit, ze by beze me nemohl usinat, a pritom to jsem vzdy JA kdo za nim prijede z prace domu... kdyby chtel, muze za mnou prijet a prespat u nas na hotelu... vzdy se vymluvi, ze je unaven... ale kdyz prijedu, tak mi unaven neprijde...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mike32*
hodnocení

2x

Vše je o důvěře mezi Vámi ... záleží na Vás jestli mu věříte či ne ... nicméně vzájemná důvěra ve vztahu je základ všeho ... takže pokud jí postrádá jeden z dvojice u toho druhého a nebo dokonce oba dva zamyslel bych se nad tím zda má cenu takový vztah udržovat při životě ... .-)

pohanka*
hodnocení

1x

Odpovím otázkou, myslíte si, že jste ho vyléčila? Celý život před Vámi má velký sexuální apetit, musí mít v posteli skoro každou ženskou, která se mu líbí a že při vztahu s Vámi se z něj stal mnich? Ani náhodou. Ještě jako starý dědek, bude sedět v parku na lavičce a holí bude okolo chodícím holkám nadzvedávat sukně!

vlk87*
hodnocení

Mmm...furt mi rika, jak je sex se mnou skvely, jak je to prirozeny, ze tohle nikdy nezazil... tak ja nevim, prijde mi divne, ze to furt opakuje...

hodnocení

0x

Buď partnerovi věříte, nebo ne. Bez důvěry nemůže žádný vztak fungovat dobře. To, že Vám říká, že Vás miluje a jste jeho všechno...A ptá se Vás často, zda milujete i Vy jeho, ještě nemusí znamenat, že má jinou...Třeby jen nerad přespává na hotelu a má rád soukromí..Ale to jsou jen dohady, jen Vy víte, jaký je váš vztah a jak funguje. Neničte si ho zbytečným podezíráním a pochybnostmi.

vecernicek*
hodnocení

0x
Myslim.ze si sama odpovidate.ze je to divny.Nevim jestli ma jinou.ale rekla bych.ze zeny jsou pro nej jenom prostredkem.jak mit vyssi sebevedomi. Jinymi slovy si svou hodnotu dokazuje tim.ze strida zeny.ze potrebuje slyset.ze ho miluji.ale sam se chova ..prehlizive.. (tedy mam namysli to.ze se vy musite prizpusobovat jemu)

kami95
hodnocení

0x

Já bych mu normálně řekla, že pokud nedojede on za mnou tak já za ním taky ne..a když mě tak miluje a chybím mu proč nepřijede? Asi mu na tobě moc nezáleží, když ani nechce dojet nebo má fakt jinou..takže mu to řekni takto!

malina*
hodnocení

0x

Tak to já si nemyslím, že má jinou, asi si jen on sám myslí, "že ví" , co ženy chtějí slyšet. Až to holt už párkrát přežene. Zkuste k němu přijet nečekaně ;)

hodnocení

0x

Důvěra buď je a nebo není.Proto bych snad i souhlasila s tou přepadovkou. Aspoň budete vědět na čem jste, zda se spořádaně kouká na televizi, či zda skotačí se sousedkou.

Moc se mi nezdají ta jeho silná slova o té lásce a milování. Ano, ženy mají rády vyznání, ale ne jim to cpát do hlavy pořád. Asi v tom umí chodit.

A když už vystřídal taková kvanta žen, nechápu, jak může tvrdit, že sex s Vámi je skvělý a že takový ještě nezažil. Tak co s těmi předešlými dělal, když tohle ještě nezažil? Hrál Člověče nezlob se? Zdá se mi, že pán umí dobře mazat med okolo huby a ví, co ženské rády poslouchají. Ale ve skutečnosti - kdo ví... Proto bych radila s tím nečekaným návratem a uvidíte. Jaga.

iz*
hodnocení

0x

Na rozdíl od předchozích rádců to na mne působí naopak - - velkou nejistotou partnera.

Nasvědčuje tomu jak nestálost v púředchozích vztazích (podle mne si stále zvyšoval ego), tak neustálé vyžadování ujištění o lásce i opakovaná ujišťování partnerce.

V dotazu na mne nic nepůsobí dojmem, že by měl jinou, a docela jej i chápu, že radši zůstane doma (že dá přednost domovu před hotelem).

miklous*
hodnocení

0x
Neznám ho a nechci nikomu křivdit. Ale ze zkušenosti vím, že člověk tohoto typu si musí neustále něco dokazovat. Navíc už má výmluvu pro nevěru (když ona proč ne já) - pěkná blbost!
Můj závěr - je to jen otázka času... :-|

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]