Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat make up z mikiny

Od: bbb* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, malé sestře se podařilo cáknout mi mým make upem na bílou značkovou mikinu ... Prala jsem už asi 5 krát za tu dobu s různými kupovanými přípravky (vanish, persil..) ,ale nic nepomohlo. Proto mě napadlo poptat se ještě tady, jestli někdo neznáte nějaký trik, co s čím třeba smíchat,aby to pustilo. :D Předem díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, asi byla chyba hned prát, došlo zřejmě již k zaprání a odstranění už bude asi nemožné. Odebírám dTest, díval jsem se na odstraňovače skvrn, nikoli prací přípravky a nalezl dva nejlépe hodnocené ostraňovače skvrn od makeupu:

Vanish Oxi Action Intelligence

dm Denk mit Oxi Energie

vecernicek*
hodnocení

0x

v divadle jsme odstraňovali makeup pomocí perchlóru (prodávaj to v drogerii, je to nějaká chemikálie).

Dáte perchlór na vatičku a třete poskvrňěné místo. V perchlóru perou např v čistírnách obleky atd...

hodnocení

0x

Zkuste žlučové mýdlo. Musí se nechat chvíli působit, ale zatím mi odstranilo všechny skvrny.

vecernicek*

žlučové mýdlo je taky dobré :)

kami95
hodnocení

0x

Pokud je to na málo vyditelném místě, zkusila bych savo..bude tam sice flíček ale ne tak výrazný..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]