Nejste přihlášen/a.
doporučuju lízátko do pusy... zkuste si z toho dělat srandu...např., když vám kočka proběhne, tak řekněte,,,ty svině jedna...
) nebo hledejte lepší slova...místo, aby jste o někom řekla, že je blbec, tak řekněte, že je moula
Časem to zabere...lidi okolo se začnou smát a vy přestanete používat ostřejší výrazy, protože vám to přijde blbé...teda doufám.
Ještě mne napadlo,zda se nejedná o Tourettův syndrom-v té nemoci lidé často velmi sprostě nadávají! zena.centrum.cz/... Vztek může být také zapříčiněn oslabenými orgány,a to především játry-v tomto případě se zamyslete nad svou stravou-více zeleniny a ovoce,méně bílkovin.Jo,a cvičte,to je důležité,čím více tím lépe,musíte do těla dostat co nejvíce kyslíku
si dej facku. Bez legrace, kdysi jako mlaďoch jsem to měl podobně, na škole jsem se naučil mluvit jako dlaždič(doma jsem si to nedovolil použít) ale venku jsem byl king protože jsem před větou použil deset sprostých slov až mi jednou řekli, hele nauč se mluvit, nikoho nezajímá tvoje stupidní chování projevované nadávkami. Tak jsem si prostě lisknul. Vždy jsem se lisknul v nepřítomnosti druhých osob. To je důležité. A když jsem se lisknul tak jsem si řekl: "takhle smrade nebudeš mluvit a tumáš za toho smrada". Dneska umím volit sprosté slovo a mluvím slušně a sprosté slovo ze mě nevypadne jen tak.
Ale pozor, zase si nenechám **** na hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.