Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existují krátké jezdecké kalhoty?

Od: valii* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mohu se zeptat jestli existují krátké rajtky - jezdecké kalhoty. Kdyžtak vložte http :) ... Předem děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agathexp*
hodnocení

2x

Pokud vím, tak neexistují. K čemu taky. :)

yana
hodnocení

0x
Tyjo, abych pravdu řekla, tak jsem to nikdy neslyšela, a ani mě to nenapadlo :D jestli někdo bude vědět, tak se taky ráda podívám ;)
valii*
hodnocení

Děkuji všem také sem si myslela že je to blbost .. Kamarádka to měla do quizu :) :D

hujer123*
hodnocení

0x

Rajtky bez nohavic už by nebyly rajtkami. Takže neexistují.

mandarinka*
hodnocení

0x

vies ale by si mala nohy po 30 min jazde v kratkych rajtkach ktore mimochodom neexistuju?

pb®
hodnocení

0x

No když to bylo v kvízu, mohly by to být tzv. minichaps. Chapsy (čapsy) jsou vlastně takové kožené jakoby kalhoty (bez sedu) na celou nohu no a minichapsy chrání nohu jen od kolene po kotník. Jinak v ničem krátkém se nejezdí, tedy oficiálně, doma si člověk může jezdit třeba nahatý. Správné oblečení je pohodlné, ochrání před zbytečnými odřeninami nebo i horším zraněním.

no právě krátké rajtky a vysoké boty to nejde k sobě .Jak jsem byla o moc mladší jezdila jsem na koni než jsem pořádně spadla/ne mou vinou/ ..ale krátké rajtky jsme neměli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]