Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte rostlinu?

Od: zuzulka013 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máma mi v hornbachu koupila tuto kytku a já nevím jak se jmenuje. Normálně má být zelená, ale je obarvená na bílo a otřpytkovaná, tak se nedivte. Ví někdo jak se kytka jmenuje? Děkuji moc *

Poznáte rostlinu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

nějak se fotka asi nepovedla - nebo špatně vidím

Hahanaj:vidíme stejně:)Dioptrie zatím nejsou potřeba-D

kami95
hodnocení

0x

Vlož fotku znovu, nejde to moc poznat, ale dle těch kvítků jasmín..pokud to velmi aromaticky voní, je to on..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vypadá to jako netřesk, ale nějaký velký. Tak, jenom vložím menší obrázek. Zdravím!

Poznáte rostlinu? #2

hodnocení

0x
Je to echeveria. Před rokem jsem si koupila stejnou, pouze obarvenou na žluto *ee* (byla ve slevě, jinak bych takovou hrůzu nebrala). Teď již obarvené listy odrostly a rostlina konečně dělá parádu. Dosud jsem ale nepochopila smysl toho barvení...

kami95
hodnocení

0x

To já viděla jen ty malé bílé kvítky za oknem :) tak jsem myslela že se jedná o to..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]