Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které gely si mám objednat?

Od: smudla* odpovědí: 1 změna:

Mohli by jste mi prosím poradit jak na modeláž jedmofázovým gelem? pořídila jsem si troubu, ale bohužel jsem si vždy objednala špatné gely. nebo spíše nevím jak na to. které gely si mám objednat? děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

julcalenca*
hodnocení

0x

Ono nejde tak o gely(samozřejmě jsou lepší a horší-s tím poradí prodejce),jako o nanášení. Gel se nesmí lakovat,ale nanést ,,kuličku"gelu na prostředek nehtu a pěkně ho rozetřít po celém nehtu,hlavně se nesmíte gelem dotknout kůže,protože po vytvrzení v lampě by se začal gel odchlípávat. Doporučuji tak minimálně 2 vrstvy a gel je lepší hustší. Hodně štěstí;)Lenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]