Nejste přihlášen/a.
Dobry den,snazim se posledni 4 mesice malinko zhubnout...vyska 160/vaha 60. Chodim 3x tydne cvicit,narazove cvicim i doma.dodrzuji jidelnicek standard dopo jen cel. pecivo, ovoce atd. obed normal,ale mensi porce,odpo uz zadne pecivo,pokud mozno zadne sacharidy,jen proteiny a bilkoviny,zelenina. Nebyla jsem zvykla pit,ted si hlidam aspon 2 l vody.vaha ale neklesa,rozhodne se citim lepe,objem malilicko lepsi,ale ze by to bylo x centimetru,to rozhodne ne a bricho se nechce skoro vubec schovat. Kde je chyba? Myslim,ze trpelivost byla,ale uz se mi to zda dlouhe bez extra znatelneho efektu.dekuji za vsechny rady a pripadne postrehy.moc diky.Terca
Jde o to, jak cvičíte. Na hubnutí je nejlepší chůze a aerobní aktivity (zjednodušeně tedy takové, kde stačíte s dechem) v délce minimálně hodinu. Třikrát týdně je akorát, ale pokud máte čas a chuť, klidně cvičte častěji. Přidejte kvalitní sacharidy, když odpoledne už vynecháte veškeré pečivo a přílohy (rýže, brambory, těstoviny, kuskus...), tak má tělo málo energie a přepne do šetřicího režimu, v němž nehubne. Proto je na odpolední svačinu nebo večeři vhodné kombinovat sacharidy s bílkovinami a zeleninou (např. celozrnné pečivo s tvarohovou pomazánkou, ryba s bramborem, zeleninová obloha). Mimochodem proteiny a bílkoviny jsou jedno a to samé Pitný režim je v pořádku, pokud budete hodně cvičit (nebo např. chodit do sauny), tak můžete vypít i víc. Pijte nejlépe čistou kohoutkovou vodu nebo neslazený čaj.
Cítil jsem se podobně. Pak jsem zkusil výživové poradce, je opravdu poznat, že se tomu věnují. Teď se mi daří hubnout, sice pomalu, ale vím, že je to pro mé tělo zdravé. Schůzku s poradcem jsem rezervoval přes zjistijakzhubnout.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.