Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plodne dny

Od: petrushkaa* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat-dělala jsem si na netu kalkulačku na plodné dny,tak bych chtěla vědět jestli tomu můžu věřit,řeklo mi to ze mám chytnout 29 tyho menstruaci a zatím nic,test jsem si dělala a negativní a plodný dny dodrzujeme s přítelem abych otehotnela a zatím nic a už je to 3ti tyden
Děkuji za odpovědi,Petra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

loretta*
hodnocení

1x

Ono to je trošku složitější... Tady jde spíše o pravděpodobnost, že v té době žena otěhotní. Ale neznamená to, že právě ta žena bude mít tehdy ovulaci. Tělo je složitý mechanismus a každé funguje v podstatě jinak. Znám holky, které otěhotněly i při menstruaci. Navíc 3 týdny je sakra krátká doba na otěhotnění - je to první měsíc, pokud chápu správně.

Pokud se snažíte o miminko, pak byste měli mít sex tak 3x týdně (plus mínus, ne že se nemůžete milovat 4x a že musíte nutně stihnout do neděle 3.styk *frajer* ). Prostě to chce klid, neberte to jako pracovní úkol nebo povinnost. Pokud by se nedařilo cca půl roku, pak navrhuji navštívit svého gynekologa. Hodně štěstí *palec*

ohneta*
hodnocení

0x

Nápíšu to asi tak, některé se stačí jen o trenky otřít a otěhotní, některým párům to trvá dél. Po třech týdnech snažení bych si z toho nedělal těžkou hlavu. Osobně bych se na nějaké plodné dny vykašlal. Ono to pak může být i psychického rázu. Vypustě to z hlavy, ono to přijde samo.

petrushkaa*
hodnocení

Asi jo no,teď mám i problémy v práci trochu :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]