Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádobí Zepter - multifunkční nádoba

Od: pb® odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti s nádobím Zepter? Konkrétně mi jde o multifunkční nádobu. Pokukuju po ní už dlouho. Nejsem blázen do zdravého vaření, ale láká mě úspora času při pečení, kterou výrobce slibuje. Před lety jsem byla u nich na předváděčce, kde opravdu upekli kuřecí stehna snad ani ne za půl hodiny. A tohle se mi velmi líbilo. Občas se dá na Aukru koupit za míň jak polovinu ceny, než co nabízí výrobce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

Normální nerezovy hrnce,akorát šíleně předražený. Dobrá presentace a psychika dělá své...

doplněno 30.10.13 17:59:

Ano, ale znám lidi co to mají.

Ale klidně to kupte. zasloužíte si to. :)

pb®
hodnocení

Nejsem z těch lidí, co by se nechali uvrtat do nákupu něčeho, co vlastně ani nechtějí. Jakmile mě někdo zastaví na ulici, rovnou mu říkám, že k takovému kontaktování nemám důvěru a takto oslovená nic ze zásady nekupuju. Šlo mi o praktické zkušenosti lidí, kteří tohle nádobí vlastní, což Vy očividně nejste, takže Váš komentář je naprosto zbytečný.

luckalucka*

Na skloker. používám obyč. a na indukci Zepter. Rychlost můžu potvrdit. Cena mi přijde přemrštěná, ale na druhou stranu pár obyč. hrnců a pánví (a né nejlevnějších) jsem už "spotřebovala", kdežto Zepter drží funkci i vzhled. Sama bych takovou investici (v plné ceně) nejspíš oželela, ale jako dar je oceňuju. Co se ale týká vaření - zatím vše funguje přesně tak, jak to prezentují v kuchařce a na předváděčce.

kajenka*
hodnocení

0x

V troubě stehna mám také hotové ani ne za půl hodiny :)
Jedná se o předražené nádobí, o nic víc a také lépe nefunguje. Jen se snažili všechny přesvědčit o opaku. Si zadej na googlu, kolik lidi má problém s jejich kvalitou nebo exekucemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]