Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kdy by se mělo srovnat nepravidelné menstruační krvácení v pubertě? Je v relativním pořádku, že když jsem měla ve svých dvanácti letech v dubnu první měsíčky, ted mám patnáct let, že to stále nemám ustálené = mám nepravidelné krvácení? Asi před rokem a půl jsem byla u gynekoložky kvůli problému s mykozou, která se mi vyléčila, a vše bylo v pořádku.
Zhruba dva roky. Určitě chodíte pravidelně na prohlídku ke gynekolovi, tak mu to sdělte. Může říct, že tomu dá ještě čas nebo to bude řešit. Záleží taky jak moc nepravidelné to je.
Dobrý denPokud jsi dostala svou první menstruaci ve dvanácti letech,tak v pátnácti by již měla být srovnána.Zajdi si na gynekologii,abys byla v klidu.Je to tvé zdraví a to máme každý pouze jedno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.