Nejste přihlášen/a.
Co se stane s pivem v pet láhvy v mražáku přes noc?
Co se stane s pivem v mrazáku v pet lahvi asi tuším , nebude to jemně řečeno ono, ale na druhou stranu zase vím, co máte udělat s
normálním pivem ve skleněné lahvi, které jste večer nedopila a chcete ho dopít druhý den : Pivní zátku sundejte, protože tato stejně
nezabrání zvětrání piva a to hrdla spusťte kovovou kávovou lžičku ( mnohem lepší by byla stará hliníková, ale tu těžko už asi budete
mít) a lahev dejte do dveří ledničky. Druhý den si můžete pochutnat, nic nepoznáte, pivo bude jako čerstvé ...
sorry,to byla škodolibá odpověď, nechal jsem taky petku s pivem v mrazáku, vydržela v pohodě,ale to pivo pak,to byl fakt hnus
jak - nebouchne? jako může prasknout sklenice a pivo vytéct. stalo se mi to taky a ani tam to pivo nebylo přes noc, jenom jsem si ho dala narychlo schladit... a pár hodin na něj zapomněla
Tak samo muze prasknout PET lahev, vetsinou u vicka, takze vicko muze vyletet s tim, ze pivo se uz dal pit neda.
Myslím, že tazatelce ani tak nejde o pitelnost přemrzlého piva, ale o to, jestli jí explodující PETka nezdemoluje lednici. Takže ne, nezdemoluje.
za 1. Mně je to jasné od začátku, ale řada odpovídajících se tazatelce snaží vysvětlit, že to nebude k pití, což je sice pravda, ale o to jí zřetelně nešlo.
za 2. "Magdon" - podle vzoru pán (bez Magdona). Vám můj nick připadá jako ženský rod? Zopakujte si češtinu pro 3. ročník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.