Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stane s pivem v mrazáku

Od: lazna odpovědí: 22 změna:

Co se stane s pivem v pet láhvy v mražáku přes noc?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

29.10.13 18:33
hodnocení

1x

Zmrzne.

lazna
hodnocení

to vím. ale nebouchne, že ne?

Nebouchne určitě, ale po rozpuštění nebude vůbec k pití.

lazna
hodnocení

děkuji, jsem si oddechla

sanyo*

Co se stane s pivem v mrazáku v pet lahvi asi tuším , nebude to jemně řečeno ono, ale na druhou stranu zase vím, co máte udělat s

normálním pivem ve skleněné lahvi, které jste večer nedopila a chcete ho dopít druhý den : Pivní zátku sundejte, protože tato stejně

nezabrání zvětrání piva a to hrdla spusťte kovovou kávovou lžičku ( mnohem lepší by byla stará hliníková, ale tu těžko už asi budete

mít) a lahev dejte do dveří ledničky. Druhý den si můžete pochutnat, nic nepoznáte, pivo bude jako čerstvé ...

sorry,to byla škodolibá odpověď, nechal jsem taky petku s pivem v mrazáku, vydržela v pohodě,ale to pivo pak,to byl fakt hnus

lazna
hodnocení

tak to je fajn

jak - nebouchne? jako může prasknout sklenice a pivo vytéct. stalo se mi to taky a ani tam to pivo nebylo přes noc, jenom jsem si ho dala narychlo schladit... a pár hodin na něj zapomněla *bzum*

majsterjoe*

Tak samo muze prasknout PET lahev, vetsinou u vicka, takze vicko muze vyletet s tim, ze pivo se uz dal pit neda.

no, ono by se to pivo asi nedalo pít ani kdyby sklenice nepraskla, ne? když jednou zmrzlo?

kangaroo*
hodnocení

1x

Že by zásoby na horší časy? Něco se ve světě nebo ČR chystá? :)

lazna
hodnocení

Ne, jen jsem ho dala rychle do mražáku a odjela. Úplně jsem na něj zapomněla, vzacet ce mi nechtělo.

Dřív bylo přemrzlé pivo šedivé a nepoživatelné. Petky už jsou samy o sobě taková chemie že jim už ani ten mráz moc ublížit nemůže.

hodnocení

0x

No ono i kdyby zmrzlo a roztrhlo PETku, tak se tak moc neděje. Nepředstavujte si explozi jak od granátu, v PETce se prostě udělá trhlina. Místo piva v ní už tou dobou bude pevný kus ledu, který po návratu prostě vezmete a vyhodíte.

dery*
hodnocení

0x

Pivo nebouchne, i když pokud je petka hodně plná, může prasknout (pivo nevyteče, je zmrzlé).
A bude pěkně hnusný, bez bublin...
Jednou jsme takhle zapomněli plechovku, kterou jsme dali jakože rychle vychladit... Fakt hnus :-P

hodnocení

0x

Po rpozmražení to již nebude pivo ale slivky nebo taky chcánky.V petce se jinak nic nestano-tento materiál je hooodně pružný,ve skleněné láhvi většinou vyleze hrdlem ven-odzátkuje se i když to neznamená,že se nemůže roztrhnout i sklo !

hodnocení

0x

,,Pivní nanuk,,

butterfly*
hodnocení

0x

Asi takhle: Je pak hrozně hnusný :P

hodnocení

0x

Myslím, že tazatelce ani tak nejde o pitelnost přemrzlého piva, ale o to, jestli jí explodující PETka nezdemoluje lednici. Takže ne, nezdemoluje.

butterfly*

Jak jste to tak jasně poznala? :D

za 1. Mně je to jasné od začátku, ale řada odpovídajících se tazatelce snaží vysvětlit, že to nebude k pití, což je sice pravda, ale o to jí zřetelně nešlo.

za 2. "Magdon" - podle vzoru pán (bez Magdona). Vám můj nick připadá jako ženský rod? *sok* Zopakujte si češtinu pro 3. ročník.

butterfly*
za 1. Úctu vzdávám a hluboce se klaním. Jste mistr dedukce. za 2. Velice se omlouvám. Udělala jsem tu chybu, že jsem soudila pouze podle Vaší odpovědi, ne podle nicku. Ma úcta. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]