Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nedávno jsem tu psala, že mě přítel bije, že mám modřiny a ptala jsem se, zda s fotkami modřin uspěju u soudu..Nejhorší je, že přesto jak mě už léta psychicky deptá, ubližuje mi, trápí mě a dokonce mám už z toho trápení i fyzické problémy, tak ho neskonale moc miluji. Nazývá se to stockholmský syndrom nebo tak něco.. Vždy mi ublíží, a pak když mi ukáže dobrou tvář zase vím, že ho vyměnit nechci a vím to i v momentě, kdy mě bije a velmi velmi vulgárně mi nadává. Nevím už co mám dělat..jsem s ním velmi dlouhou dobu takže si již nedovedu představit život bez něj, nevím co mám dělat, rozešla bych se s ním a on mi rozchodem vyhrožuje neustále, i nyní, a přesto se bojím, že to doopravdy udělá..nechci o něj přijít i když mě bije a ubližuje mi..za psychiatrem nechci, pochybuju že by něco takového pomohlo..moc ho miluji a přesto si ho vážím..nevím, jak to dál řešit..pomozte mi alespoň radou..a ty tupé kecy že si za to mohu sama si strčte do..háje..děkuji.
Slečno, moc ráda bych vám pomohla, ale vy předem všechny možné pomoci odmítáte. Podle mého názoru je tu jedniná pomoc: rozejít se s ním a vyhledat odbornou pomoc.
Záměrné ubližování, psychické ani fyzické, není projevem lásky. Je demostrací moci. Přítel vás nemiluje, ať tvrdí cokoli. Má vás v moci a baví ho to. Případně je sám psychicky nemocný.
Zdravím, jediná má ráda, která se V8m nebude líbít, je - jděte se léčit.
Žádný člověk zdravého rozumu nezůstane dobrovolně s někým, kdo ho bije, ubližuje mu, ponižuje ho. Jak moc Vás bude muset zmlátit, abyste se probudila? Do bezvědomí? Nebo stejně, jako moji kamarádku - tak, že skončíte na vozíku a dítě, co nosíte pod srdcem, díky kopancům a shození ze schodů umře?
Vzpamatujte se. Psychicky nemocný není jen on, ale i Vy.
doplněno 27.10.13 22:16:A když ho tak strašně milujete a určitě s ním chcete být dále, proč ho tedy chcete dávat k soudu?
doplněno 27.10.13 22:23:Máte pravdu, o psychologii a citech nic nevím. Jen jsem od jednoho bývalého utekla po druhé facce, kamarádku mám invalidu po útoku jejího expřítele, který sedí, a nehodlám žít s hovadem, co mě tříská tak, že mám modřiny.
Máte to možná pěkně nastudované se všemi odbornými výrazy, ale to je v praxi k ničemu. Jiný způsob, než odborná léčba, není.
Udějte si z toho přednost. Kupte si pouta, jemu dejte bičík a užívejte si to formou sexuálních hrátek. Tímto způsobem tomu dáte legitimitu.
Konec legrace a teď vážně:
Ženská náklonost je nevyzpytatelná.
Z toho co tu píšete mám dojem, že on se nezmění. Jaký je důvod jeho počínání? Zkuste jít nejdřív do sebe a pokud uvidíte, že neexistuje důvod proč se tak chová, prostě utněte vztah. I přesto, že to nebude nic příjemného.
že mě přítel bije, že mám modřiny...léta psychicky deptá, ubližuje mi, trápí mě a dokonce mám už z toho trápení i fyzické problémy...ho neskonale moc miluji
...za psychiatrem nechci, pochybuju že by něco takového pomohlo..
a ty tupé kecy že si za to mohu sama si strčte do..háje..děkuji.
Co chcete poradit? S psychickym problemem k psychiatrovi nechcete a ostatni lidi posilate do haje.
Rada? Muzete si za to sama. Navstivte psychiatra.
Také zdravím. Vyměnit přítele nechcete, rozejít se s ním nechcete, moc ho milujete a i přesto, že Vás psychicky týrá a také bije, si ho vážíte...? Ve vztahu zůstáváte dobrovolně, každý svého štěstí strůjce. Takže záleží jen na Vás, jak dlouho chcete trpět dobrovolně a jak dlouho to chcete snášet...Nechápu, proč dovolíte, aby Vás někdo takto ponižoval, ubližoval Vám, ale zřejmě Vám to tolik nevadí, když to nechcete vůbec nijak řešit a držíte se ho dál. Kdyby Vás opustil, neskutečně by se Vám ulevilo, věřte tomu. Dejte mu na jevo, že když Vás opustit chce, ať nevyhrožuje a udělá to. On si je Vámi tak jistý, že si k Vám dovolí až přespříliš...
Dobrý den, myslím, že přítele nemilujete. Vy se ho bojíte, jste mu zcela oddána a podřízena, vzhlížíte k němu, odpustíte mu i neodpustitelné, ztratila jste lidskou důstojnost a je z Vás onuce, o kterou se Váš "přítel" otírá. To ale není láska - to je závislost. Věřím, že se na to ponižování i těšíte s pocitem, že je to láska k Vám z jeho strany. Předpokládám, že máte i vyšší IQ a tím jste ohroženější, protože si vše dokážete rozumově vysvětlit a zdůvodnit - hloupá ženská by mu to vrátila a píchla ho už kudlou. Závislost se má léčit nebo se na ní může i umřít. Záleží na Vás, kterou možnost si vyberete. Zdravím!
Taky radím, jako všichni tady. Běžte k psychologovi. Nebojte se toho. On si s vámi promluví, vše spolu proberete, poradí . Určitě vám pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.