Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Míchání barvy na vlasy s vyvíječem

Od: rakave* odpovědí: 3 změna:

Ráda bych se Vás,barvení vlasů znalých,zeptala kdy se barva na vlasy míchá s vyvíječem v poměru 1:1 a kdy 1:2 .Poprvé jsem si koupila barvu i vyvíječ v kadeřnických potřebách a v návodu jsou uvedeny obě možnosti.Paní prodavačka mi radila míchat 1:1,ale já se neoptala na důvod a teď mi to vrtá hlavou.Projeví se rozdílné míchání ve výsledném odstínu na vlasech? Díky za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Já jsem se při použití barvy na vlasy vždycky řídila návodem výrobce. Výsledek byl pokaždé dobrý.

doplněno 26.10.13 20:16:

O jakou barvu jde? Podle mne by barva v poměru 1:2 měla být méně intenzivní, což by se mělo projevit i ve výsledné barvě vlasů.

rakave*
hodnocení

Ivzez právě že v návodu jsou uvedeny oba dva způsoby.

rakave*
hodnocení

Ivzez jde o barvu Echosline 8.0 s kadeřnických potřeb. Takže asi proto mi radila prodavačka míchat 1:1 když jsem si jí koupila poprvé aby líp chytla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]