Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit žvýkačky z latexových džín?

Od: lenkaa* odpovědí: 4 změna:

Ahojte dnes sem ve škole přišla do třídy sedla jsem si a zespod lavice byla nalepená žvýkačka,kterou mám teď rozetřenou na latexových legínách :( fakt čuňata jsou někteří!Někde jsem četla,že je to dobré dát do mražáku a pak sloupnout.Ale mám strach jestli to legínám neuškodí,když jsou z latexu..nevíte někde jak se toho zbavit?:(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Džíny klidně dejte do mrazáku, nechte žvýkačku ztuhnout a sloupněte. Předpokládám ale, že úplně snadno to nepůjde, když je po kalhotech rozetřená. Zbytek zkuste jemně odstraňovat pomocí vlhkého hadříku.

hodnocení

2x

Pomůže mraZák, schválně píšu s velkým Z. Takže šup s legínama do mraŽáku, nechat zmrŽnout a zmrŽlé jde supr sloupnout :o)I Leoš Mareš na Evropě 2 si nedávno "utahoval" z těch, kdo neustále říkají "mraŽák" místo "mrazák":o) Bude mrŽnout, bude mráŽ, jako v mraŽáku.

zajixxx*

Výše uvedené rady ano, ale pro obyčejné džíny, u latexu bych se bál že popraská...

řekl bych.. vlhkým harříkem žnoulat, žmoulat... dokut do "neodžmouláte" :)

kami95
hodnocení

0x

Taky bych to dala asi zmrznout..je to risk ale takhle se to nedá stejně nosit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]