Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízké sebevědomí

Od: palana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém s tím, že nemám zrovna dobré sebevědomí. Nemyslím si, že ho mám nízké, ale například před kluky, kteří se mi líbí mám sebevědomí opravdu nízké. Doufám, že chápete :D Prostě si nevěřím a obvykle to už předem vzdávám. Potřebovala bych poradit, jak si tedy to sebevědomí zvýšit. Moc děkuju :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joolie*
hodnocení

2x

Nejlepší je, se s těmi kluky prostě začít bavit. Ve škole vyhledávej jejich společnost, naučíš se jak myslí oni (jejich "řeč") a bude to čím dál lepší :) Jinak myslím že jinak se sebevědomím určitě problém nemáš. To, že se neumíš bavit s klukama neznamená, že nejsi sebevědomá, jen je to pro tebe něco (třeba) nového, do čeho se špatně vkráčí :D Neboj se neúspěchu - mě to nevyšlo asi třikrát ale z každýho vztahu jsem se poučila, jsem o dost vyzrálejší a je to na dobré cestě :)

davidp*
hodnocení

2x

Dobrý den, co si třeba přestat myslet, že ostatní jsou dokonalí, přestat si myslet, že Vás každý sleduje rentgenem, přestat si myslet, že záleží na každém slově nebo pohybu. Prostě se uvolněte a neberte všechno tak smrtelně vážně.

David

lajla*
hodnocení

1x

Pro posílení sebevědomí bych doporučila tanec, třeba salsu ! *tanec*

hodnocení

1x

Zdravím. S tímto má problém hodně lidí. Ale zlepšit se to dá. Nevyhýbejte se situacím, v kterých si nevěříte. Postavte se jim čelem a předem nic nevzdávejte. I z negativních zkušeností se člověk poučí. Snažte se být nad věcí..Chce to trénovat a zapojovat se do komunikace právě tam, kde si moc nevěříte. Nebojte se, ono se to poddá. Berte věci s úsměvem a nadhledem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]