Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s tím, že nemám zrovna dobré sebevědomí. Nemyslím si, že ho mám nízké, ale například před kluky, kteří se mi líbí mám sebevědomí opravdu nízké. Doufám, že chápete :D Prostě si nevěřím a obvykle to už předem vzdávám. Potřebovala bych poradit, jak si tedy to sebevědomí zvýšit. Moc děkuju
Nejlepší je, se s těmi kluky prostě začít bavit. Ve škole vyhledávej jejich společnost, naučíš se jak myslí oni (jejich "řeč") a bude to čím dál lepší Jinak myslím že jinak se sebevědomím určitě problém nemáš. To, že se neumíš bavit s klukama neznamená, že nejsi sebevědomá, jen je to pro tebe něco (třeba) nového, do čeho se špatně vkráčí :D Neboj se neúspěchu - mě to nevyšlo asi třikrát ale z každýho vztahu jsem se poučila, jsem o dost vyzrálejší a je to na dobré cestě
Zdravím. S tímto má problém hodně lidí. Ale zlepšit se to dá. Nevyhýbejte se situacím, v kterých si nevěříte. Postavte se jim čelem a předem nic nevzdávejte. I z negativních zkušeností se člověk poučí. Snažte se být nad věcí..Chce to trénovat a zapojovat se do komunikace právě tam, kde si moc nevěříte. Nebojte se, ono se to poddá. Berte věci s úsměvem a nadhledem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.