Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v poslední době problém s chrápáním. Je mi to trapné, když na mě partner zamlaská. Nechci nikoho rušit ze spaní. Dala jsem si víc pod hlavu, snažím se spát na boku, nepomáhá to. Poradí mi někdo, co se s tím dá dělat?
Kapky na bázi silic za 162-170 Kč. Nakapou se na poštář a po čtyřech dnech (cca) jste ztišená. Ale voní okolo vás "větrově"... Kapky proti chrápání - jak působí: Chrápání způsobuje vzduch proudící nosní nebo ústní dutinou, a jsou-li tkáně ve spánku povoleny vibrují a kmitají v proudu vzduchu, který pak přechádzí přes hrtanovou přiklopku do průdušnice. Vůně rostlinných olejů v speciálním poměrů způsobuje silné prokrvení a napětí na tkáních a proudící vzduch nemůže způsobit hlasité zvuky.
NIjak...mozna Vam pomuze operace (kamarad na ni byl, protoze budil uz sam sebe a byl chronicky nevyspaly). Muj pritel chrape tak, ze mlaskam cele noci, pak nechtene do nej strcim a pak se stehuji... Nic s tim neudelam, ja nespim, on nespi. Obcas zaberou spunty do usi, ale stejne to slysim, ale aspon tlumene...
Manžel chrápal tak, že mne i sebe pořád budil. Vůbec se ani nemohl vyspat.
Šel na operaci, ktrou mu provedli na krčním oddělení v nemocnici. Metodou tzv. horkou jehlou. Upravovali mu tam nějak to měkké patro, které to chrápání způsobuje.
Výsledek je perfektní. Jen musím dodat, že to byl pro něj doslova očistec. Operaci dělali na 2 fáze s tím, že při druhé operaci mu krk natekl natolik, že nemohl ani polykat a skončil nakonec na kapačkách. Sám říká, že kdyby věděl, jak moc ho to bude bolet, nešel by na to.
Takže babo raď .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.