Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak skoncovat s chrápáním

Od: dako® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Mám v poslední době problém s chrápáním. Je mi to trapné, když na mě partner zamlaská. Nechci nikoho rušit ze spaní. Dala jsem si víc pod hlavu, snažím se spát na boku, nepomáhá to. Poradí mi někdo, co se s tím dá dělat? :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

narf
hodnocení

0x

Kapky na bázi silic za 162-170 Kč. Nakapou se na poštář a po čtyřech dnech (cca) jste ztišená. Ale voní okolo vás "větrově"... Kapky proti chrápání - jak působí: Chrápání způsobuje vzduch proudící nosní nebo ústní dutinou, a jsou-li tkáně ve spánku povoleny vibrují a kmitají v proudu vzduchu, který pak přechádzí přes hrtanovou přiklopku do průdušnice. Vůně rostlinných olejů v speciálním poměrů způsobuje silné prokrvení a napětí na tkáních a proudící vzduch nemůže způsobit hlasité zvuky.

Jak skoncovat s chrápáním
iz*

proti vibrování a chrápání nikoliv. jen další tahák peněz z kapes! Ale nepup to při té láci (10 ml od 139 do cca 170 Kč).

Adenol - reference

doplněno 24.10.13 22:10:

Doporučuji pročíst výše odkázané reference.

narf

Vy jste to vyzkoušela? Účinkuje to - vyzkoušeno.

monika123*
hodnocení

0x

NIjak...mozna Vam pomuze operace (kamarad na ni byl, protoze budil uz sam sebe a byl chronicky nevyspaly). Muj pritel chrape tak, ze mlaskam cele noci, pak nechtene do nej strcim a pak se stehuji...:( Nic s tim neudelam, ja nespim, on nespi. Obcas zaberou spunty do usi, ale stejne to slysim, ale aspon tlumene...:)

jagdpanther
hodnocení

0x

kdysi jsem to řešil tak, že jsem spal hlavou k oknu (lůžko bylo u okna) a spolubydlící z pokoje říkali že jsem nechrápal. Jakmile ale jsem spal nohama k oknu tak jsem chrápal. Nevím proč. Proto mi doporučili spát hlavou k oknu jestli jsem nechtěl spát na chodbě nebo venku.

alusska*
hodnocení

0x

Manžel chrápal tak, že mne i sebe pořád budil. Vůbec se ani nemohl vyspat.

Šel na operaci, ktrou mu provedli na krčním oddělení v nemocnici. Metodou tzv. horkou jehlou. Upravovali mu tam nějak to měkké patro, které to chrápání způsobuje.

Výsledek je perfektní. Jen musím dodat, že to byl pro něj doslova očistec. Operaci dělali na 2 fáze s tím, že při druhé operaci mu krk natekl natolik, že nemohl ani polykat a skončil nakonec na kapačkách. Sám říká, že kdyby věděl, jak moc ho to bude bolet, nešel by na to.

Takže babo raď :(.

stirecek*
Banální operace - u nás se stal případ, ze ten chlap se uz nevzbudil. Byl mladý a zdravý...

stirecek*
hodnocení

0x
Manželce pomohlo, když jsem shodil. Teď uz spí jak mimino a nekope do mě :)

chundelacek*
hodnocení

0x

Ahoj, můžeš zkusit třeba i sprej PSSST ! Je to přírodní připravek proti chrápání. Před spaním si aplikuješ 2 dávky do úst. Kamarád to používá je spokojený :)

hodnocení

chundelacek: Díky za radu. Kde se dá koupit, v lékárně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]