Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční dárek - kůň - hračka

Od: ruzenka04* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych dcerce k vánocům koupit nějakýho koníka má koně ráda.Ale nevím jakýho.Dcera má 3,5let Houpacího nemáme kam dát.A tak jsem přemýšlela o tom chodícím na vodítku.Nemáte stím někdo skušenost kůň se jmenuje tessie.A pak bych měla ještě jeden dotaz. Po upečení venilkových hrohlíčků se lámou.Když je opatrně přendávám z plechu do cukru dost se lámou? Čím by to mohlo být?Děkuji všem za případnou odpovědˇ.A hezký Vánoční čas.*cert*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Dostali jsme ke 3roku taky konika.Při pročesavani línál,pak mu při řechtaní utrhla jazyk(dořechtal)a pak si zkoušela na něj sednout-to už nerozchodil:-DTakže moje doporučení nebrat(brzy jí to omrzi).Dobrý jsou teď Fili konici.K tomu pěkné dvd a konika do ruky.Jestli vermomocí chcete konika.
S rohlíčky neporadim.Nechám to na jiných.
ruzenka04*
hodnocení

Dobrý den děkuji za odpověd když to tady tak čtu tak i naše malá si na všechno sedá a chce se na tom vozit. a možná by utrhla i šňůru to vodítko.

Dobrý den Růženko. Většinou se rohlíčky lámou, pokud se ihned horké sundavají z plechu. Chce to nechat je chvíli na plechu zchladnout a teprve poté je obalovat v cukru. To je první, co mne napadlo, jako možný důvod, proč se rohlíčky lámou. Co se týče koníka, v tomto věku jsou děti ještě na hračky neopatrné, to je pravda. Od Tessi jsme upustili, koupili jsme vnučce Rozárku na vodítku. Udělá jí stejnou službu, dle mého soudu a vyjde levněji. Potěší určitě stejně. Jen můj názor a tip, pokud Vaše dcerka miluje koníčky.

sparkys.cz/...

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji.Já peču na vánoce poprve už kvůli dětem že se můžou připojit. Ano rohlíčky jsem vyndávala hned.Ted když už leží v kraici tak se nelámou.Za koníčka taky děkuji.Janička miluje koně a pořád by nějakýho chtěla.Tak jsem si uložila adresu a kouknu co tam mají.Je fakt je že Rozárka je levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]