Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit řasenku?

Od: cecilie* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, mám k vám prosbu. Můžete mi poradit, jakou použít řasenku pro citlivé oči. Máte nějakou oblíbenou a hlavně vyzkoušenou. Mám hodně citlivé oči a při použití některých značek mně oči pálí a svědí. Prosím vás o radu. Cilka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Načku Mary Kay, Bourjois nebo Oriflame. Vyzkoušeno na velmi citlivých očích:)

doplněno 20.11.12 13:46:

"značku"

ron*
hodnocení

2x

Yves Rocher, Oriflame - ty jsou bez problémů. Špatné zkušenosti mám s řasenkou od Avonu, mám po ní nateklé oči.

krkovicka*
hodnocení

0x
A jakou používáš?Dost mě dráždili od Miss Sporty,Dermacol.Nyní už dva roky používám od Rimel.Je skvělá.
hellenpadon

Ahoj,

mě vyhovuje Max Faktor, nebo veškerá kosmetika z Yves Rocher :)

cecilie*
hodnocení

Ahoj,

a jakou od Max Faktoru? Já jsem nebyla spokojená s řasenkou od Rimelu, takovou růžovou. Nevzpomenu si na název. A nezkoušela si třeba přírodní kosmetiku? Dík za odpověď.

cecilie*
hodnocení

Ahoj,

nyní používám od Loreálu a moc s ní spokojená nejsem. Od Miss Sporty jsem zkoušela, ale slzely mně oči. Rimel s ní mám bohužel špatnou zkušenost. Ale nezkoušela jsi někdy třeba přírodní kosmetiku, nemáš s ní nějaké zkušenosti? Díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]