Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké natáčky na vlasy?

Od: hairy odpovědí: 4 změna:

Ahoj prosím moc moc o radu. Mám delší vlasy a chtěla bych si je někdy natočit, ale kulmovat si je nechci a tak zbývají natáčky. Mohly byste mi poradit, které mi udělají vlny nějak takhle? blog.myhairstylingtools.c/... Vlasy mam dlouhé jako ta na obrázku, takže natočením se mi trošku zkrátí. Zítra běžim do drogerky, tak doufám, že nějaké natáčky, co mi na hlavě vytvoří toto poradíte. Předem děkuju moc a jsem pipravena reagovat :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste se podívat na tohle:

natacky-do-vlasu.heureka./...

prý se dostanou u Vietnamců.

doplněno 17.10.13 20:41:

Zadejte si do Googlu magické natáčky a klikněte na Obrázky, jestli je to ono, co chcete.

monika123*
hodnocení

0x

Obycejne papiloty :)

hodnocení

0x

A až ty správné natáčky sundáte, nesmíte do vlasů hřebenem nebo kartáčem! Opatrně prsty, ale předtím jemně postříkat lakem, ikdyž jste použila tužidlo. ;)

narf
hodnocení

0x

Určitě velké, a přiberte něco na zafixování. Na obrázku to vypydá na vosk - nebo gel?

Jaké natáčky na vlasy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]